διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/27/2014

"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ". Eναρκτήρια συγκέντρωση και ταυτόχρονα παρουσίαση 15 υποψηφίων της Κίνησης.

Μέσα σε ένα ευχάριστο, ενθουσιώδες, ελπιδοφόρο  και αγωνιστικό κλίμα που δημιούργησε η παρουσία δεκάδων φίλων και μελών της Δ.Κ.Π.Ω  "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ" , πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Αιβάτι" της Λητής, η εναρκτήρια συγκέντρωση και ταυτόχρονα παρουσίαση 15 υποψηφίων της Κίνησης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γρηγόρης Εδιρνέλης, μετά από ένα
σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και αφού τόνισε, την συνεχώς ανερχόμενη δυναμική της "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" καθώς και την ταχύτατη αναγνωρισιμότητα και αποδοχή της σε όλο το Δήμο Ωραιοκάστρου, προχώρησε στην ανακοίνωση των πρώτων 15 υποψηφίων συμβούλων της Κίνησης δεσμευόμενος ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει και τα υπόλοιπα ονόματα εξ' ίσου αξιόλογων  δημοτών που θα απαρτίσουν την τελική μορφή του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σύνθεσης της ομάδας των υποψηφίων συμβούλων που παρουσιάστηκαν, αποτελεί η πολυποικιλότητα των επαγγελμάτων, των ενασχολήσεων και των δραστηριοτήτων αυτών.
Συγκεκριμένα, καλύπτει ένα ευρύ και πλατύ φάσμα πολιτών όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων όπως φοιτητές, συνταξιούχους, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και γενικά συντίθεται από δημότες καταξιωμένους στο χώρο τους με ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά και δρώμενα της περιοχής της Μυγδονίας.
Γενικότερα απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες, ευρύτερα γνωστούς για την επαγγελματική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική τους δράση, άφθαρτους και πρωτοεμφανιζόμενους στα αυτοδιοικητικά, με όρεξη να προσφέρουν στα κοινά, προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό τους στην υλοποίηση του οράματος της "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" για ένα διαφορετικό Δήμο Ωραιοκάστρου από αυτόν της σημερινής τραγικής πραγματικότητας που όλοι αντικρίζουμε γύρω μας.

                                                                              ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
                                          Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου  "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ"
                                                  Υποψήφιος Δήμαρχος ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ   
                                                                             Το γραφείο επικοινωνίας


ΑΤΖΕΜΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Γεννήθηκε το 1959, έχει δύο παιδιά και κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Εκτελωνιστής (1982-2010) και ιδιοκτήτης εταιρείας Διεθνών Μεταφορών (1997-2008), σήμερα ασχολείται με κτηματομεσιτικές εργασίες. Αντιπρόεδρος Κοινότητας Μελισσοχωρίου (1982-1986) με ακατάρριπτο ρεκόρ σταυροδοσίας (όσο ήταν κοινότητα) σε ηλικία 23 ετών.

ΓΚΑΤΖΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γεννήθηκε το 1955 και κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Β΄Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού και επί χρόνια συνδικαλιστής στον κλάδο του, αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ναυτικών. Είναι συνταξιούχος ΝΑΤ.  Υπήρξε ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου.

ΓΚΟΥΤΙΝΑ-ΓΡΑΔΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΑ
Γεννήθηκε το 1972 και ζει στη Λητή τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε πολυεθνική εταιρεία. Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Λητής επί τριετία (2008-2010). Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά και ασχολείται με τη φωτογραφία.

ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Γεννήθηκε το 1964, έχει δύο ενήλικα παιδιά και κατοικεί στο Δρυμό. Εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Περιφέρειας Λαγκαδά. Συγγραφέας βιβλίου για την Α Δημοτικού, θεατρικών έργων για παιδιά και ενήλικες και μέλος της θεατρικής ομάδας των Δασκάλων "Διθύραμβος εξ αμάξης".

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Γεννήθηκε το 1967, είναι έγγαμος και κατοικεί τα τελευταία χρόνια στο Δρυμό. Χημικός μηχανικός του ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων στο Southampton University School of Management. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με ειδίκευση στην εμπορική ανάπτυξη και αναδιοργάνωση επιχειρήσεων. Ασχολείται επίσης με την υποστήριξη πρωτοβουλιών συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών της χώρας μας.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Συνταξιούχος ΙΚΑ, κάτοικος Δρυμού. Συνδικαλιστής οικοδόμος, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 16ου Γυμνασίου/Λυκείου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει σε κινήματα και δράσεις.

ΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Γεννήθηκε το 1953 στη Λητή όπου και κατοικεί. Είναι έγγαμος  με τρία παιδιά. Συνταξιούχος οδοντοτεχνίτης και από τα ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής.

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1967, είναι έγγαμος με δύο παδιά και κατοικεί στο Δρυμό. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Φλώρινας και του ΑΠΘ ασκεί το λειτούργημα του Δάσκαλου επί 21 έτη. Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Δασκάλων, της Διεθνούς Αμνηστίας, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων  Λυκείου Δρυμού. Γνωρίζει Γαλλικά.

ΠΑΤΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Γεννήθηκε το 1970 και ζει στη Λητή. Βοηθός μικροβιολόγου (εργάστηκε επί χρόνια στο ιατρικό τμήμα της Express Service), έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων Δημοτικού Λητής (2006-2008). Ασχολείται με χειροποίητες κατασκευές.

ΠΑΣΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1985 στο Δρυμό. Απόφοιτος Παιδαγωγικού Φλώρινας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού (2004-2012) σε διάφορες θέσεις (γραμματέας, ταμίας) και Πρόεδρος επί  τετραετία. Υπεύθυνος σύνταξης εφημερίδας "δρυμός". Αθλητής μπάσκετ στη Δόξα Δρυμού και στο Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου και μέλος του Χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού επί 20ετία
ΡΑΣΠΑΣΚΟΣ ΤΑΣΟΣ
Γεννήθηκε το 1963 στη Λητή. Έγγαμος με δύο παιδιά. Ιδιωτικός υπάλληλος τεχνίτης στο ΤΙΤΑΝ, Συμμετέχει από διάφορες θέσεις (αντιπρόεδρος, μέλος) επί χρόνια στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Λητής

ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Γεννήθηκε το 1993 στην Τυφλίδα Γεωργίας. Φοιτήρια του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης,  στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ενώ παράληλα εργάζεται σε λογιστικό γραφείο. Αθλήτρια του γυναικείου τμήματος της ομάδας Βόλει του Δημόκριτου Μυγδονίας.

ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
"Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εκπαιδευτικός σε ΕΠΑΛ. Μέλος Δ.Σ.  Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης.
Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μυγδονίας (2004 - 2008).
Κάτοικος Δρυμού, έγγαμος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών."

ΤΣΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1963 στο Δρυμό όπου και κατοικεί με την οικογένειά του. Απόφοιτος τεχνικής Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως μονταδόρος στη Γαλλία και ως αποθηκάριος στον Όμιλο Λαυρεντιάδη. Άνεργος από το 2011.

ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Γεννήθηκε το 1983 , είναι έγγαμος και κατοικεί στο Δρυμό. Είναι Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων-Μόνιμος Ενεργειακός Επιθεωρητής και διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Δρυμό ως ελεύθερος επαγγελματίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό.