διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/10/2017

ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΡΕΑ


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΡΕΑ
Η Λαοκρατική Κορέα πραγματοποίησε με επιτυχία εκτόξευση τεσσάρων βαλλιστικών πυραύλων προκαλώντας πανηγυρισμούς ενθουσιασμού στον βορειοκορεατικό λαό, που αναθαρρεί βλέποντας ότι μπορεί να αντισταθεί στην βορειοαμερικανική επιθετικότητα!
ΗΠΑ και Νότια Κορέα πραγματοποιούν μεγάλης έκτασης στρατιωτικές ασκήσεις στα νότια σύνορα της Λ.Δ.Κορέας, και ξεκίνησαν την εγκατάσταση νέων πυραυλικών συστημάτων. Αυτό ανησυχεί την Λ.Δ.Κίνας, η οποία υποστηρίζει ότι αυτή είναι ο πραγματικός στόχος των πυραύλων και του νατοϊκού στρατού, παρά η Λαοκρατική Κορέα. Γι’ αυτό και περιόρισε άμεσα και δραστικά η Κίνα τις εισαγωγές της απ’ τη Νότια Κορέα, της οποίας η Κίνα είναι ο καλύτερος πελάτης, κι έκλεισε εργοστάσια προκαλώντας της οικονομικό πλήγμα.
Η επικοινωνιακή προβοκάτσια των ΗΠΑ με τη
δολοφονία του Κιμ Τζονγκ Ναμ στήθηκε για να δικαιολογήσει στη δυτική κοινή γνώμη την επικείμενη αμερικανική επίθεση κατά της βορειοκορεατικής χώρας, όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η Κίνα δεν αφήνει την κορεατική της εμπροσθοφυλακή ακάλυπτη, και οι ΗΠΑ θα πρέπει να πάνε σε διαπραγμάτευση για μη επίθεση.
Ατυχώς το ΥΠΕΞ Αθηνών καταδίκασε τις πυραυλικές δοκιμές της Πιονγκγιάνγκ, λόγω ΝΑΤΟ, ενώ ξέρει πως την ευθύνη φέρει η αμερικανική πλευρά.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, 10/03/2017