διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/11/2016

Συγχαρητήριες επιστολές του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση στις ομάδες του Μυγδονιακού και του ΑΣ Ωραιοκάστρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

11 Απριλίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Τα θερμά του συγχαρητήρια στις ομάδες του Μυγδονιακού και του ΑΣΩ για την άνοδό τους στη Β’ Εθνική και την Α’ τοπική κατηγορία ΕΠΕΣΘ αντίστοιχα, εκφράζει με επιστολή του προς τις διοικήσεις των δύο ομάδων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Γαβότση προς την ομάδα του Μυγδονιακού:

Σας συγχαίρω θερμά για την άνοδό σας στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της ομάδας σας που καταδεικνύει ότι η σωστή οργάνωση, η επιμονή, το πάθος και η ομαδική δουλειά αποτελούν τα βασικά συστατικά για την επίτευξη ενός στόχου.

Εύχομαι η ομάδα σας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες  επιτυχίες και στη νέα αγωνιστική. Η επιτυχημένη πορεία σας επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα σας από όλους σας.

Σας προτρέπω λοιπόν να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με την ίδια εργατικότητα και αφοσίωση και ακόμα μεγαλύτερο πάθος και ενθουσιασμό στην από δω και πέρα πορεία σας.

Η επιστολή προς τον Αθλητικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου:

Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τις αθλήτριες αλλά και όλους τους συνεργάτες της ομάδας σας για την άνοδό σας στην Α' τοπική ΕΠΕΣΘ.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, που κερδίσατε επάξια, με ομαδική προσπάθεια, πειθαρχία και πίστη στις δυνάμεις σας. Είμαι βέβαιος ότι, με αυτά τα στοιχεία, η πορεία σας στη νέα κατηγορία θα είναι εξίσου θετική.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων