διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

11/11/2014

Συνεχίζει το ΔΑΣΩ την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα Βόλεϊ τις Α2 κατηγορίας . Για την ιστορία σας λέμε ότι νίκησε και στην Κατερίνη με 0-3 Σετ .

Εμείς θα συνεχίσουμε να σας παρουσιάζουμε τα αστέρια της ομάδος . Έχουμε 2 παίκτριες που κάθε μέρα έρχονται από το Κορδελιό , ακολουθούν την ομάδα παντού είναι συνεπέστατες στις υποχρεώσεις τους και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες του ΔΑΣΩ .Πρόκειται για την Εζινέλη Αθανασία και την Λεωνιδάκη Ευαγγελία .

ΕΖΙΝΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ .
Είναι μια παίκτρια που παίζει στην θέση << Λίμπερο >> . Ήρθε φέτος από τα Γιάννενα , είναι μια παίκτρια που την
χαρακτηρίζει το πάθος για την νίκη ,είναι πολύ έμπειρη και δεν πελαγώνει στα δύσκολα του αγώνα . Με την πείρα τις καθοδηγεί την ομάδα και με το πάθος της δημιουργεί προϋποθέσεις για την νίκη . Σε μια συζήτηση που είχαμε μαζί της μας είπε τα εξής . << Πιστεύω στην ομάδα και στον προπονητή μας . Έχουμε άριστες σχέσεις με τα άλλα κορίτσια και κάθε μέρα υπάρχει βελτίωση στον αγωνιστικό τομέα . Δεν θέλω να μιλάω για άνοδο είναι πολύ νωρίς , άλλωστε πάντα στο τέλος κάνουμε ταμείο . >> Μας κέρδισε με το χαμόγελο της , και τον ζεστό χαρακτήρα της !



ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ .
Είναι ένα ταλέντο που παίζει στην θέση << Διαγώνιος >> , έρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης . Αν και μικρή σε ηλικία , την χαρακτηρίζει η μεγάλη πείρα που έχει , το ταλέντο και το << ακούραστο >> στους αγώνες . Είναι μια παίκτρια που όπως θα αρχίσει έτσι και θα τελειώσει , με δύναμη , σθένος και δίψα για την  νίκη . Έχει τελειώσει παιδαγωγική Ακαδημία << Δασκάλα >> και μας είπε τα εξής << Το βόλεϋ είναι η αγάπη μου, είναι τρόπος ζωής , είναι η διασκέδαση μου . Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο ΔΑΣΩ από το καλό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα . ΟΙ άνθρωποι του είναι πάντα κοντά μας . Είμαι ρεαλίστρια ο δρόμος προς την άνοδο είναι μεγάλος και δύσκολος .Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά . >> . Εμείς βλέπουμε μια παίκτρια με πολλά προσόντα , με αθλητική παιδεία , με πείρα και απίστευτη αθλητική δύναμη .