διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/25/2015

Σερβικά ΜΜΕ: «Η επίθεση των Αλβανών του UCK στα Σκόπια είναι η αρχή ενός νέου πολέμου»

albania

«Η επίθεση στο χωριό Gushincë στην δυτική ΠΓΔΜ, σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ενημέρωσης χρησίμευσε για να « πυροδοτηθούν» από τους Αλβανούς διαδικασίες για να ξεκινήσει μια νέα σύγκρουση όχι μόνο στην χώρα αυτή , αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια. Η επίθεση αυτή εμπλέκει ακόμη και Σέρβους ιστορικούς που συνδέουν την ανάμειξη διεθνών εταίρων, στην προσπάθεια των Αλβανών, γεγονός που δημιουργεί πρόσθετες αμφιβολίες για τα κίνητρα που υπήρχαν πίσω από αυτήν την
καταδρομικού τύπου επιχείρηση εντυπωσιασμού στην ΠΓΔΜ», αναφέρει σε άρθρο της η αλβανική εφημερίδα lajmpress.com .
Πάντως οι αποθήκες πυρομαχικών και όπλων των Αλβανών, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από διάφορα φόρουμ στην ΠΓΔΜ, είναι γεμάτες και έτοιμες……αυτό είναι σίγουρο.!!
Η επίθεση του αλβανικού απελευθερωτικού στρατού «KLA», σε αστυνομικό σταθμό στο σκοπιανό χωριό Gushincë είναι μόνο η έναυσμα της κλιμάκωσης της κατάστασης στην ΠΓΔΜ όσο και στα ίδια τα Βαλκάνια», γράφει η εφημερίδα του Βελιγραδίου, «Blic».
Το άρθρο θεωρεί ότι « οι δύο επιθέσεις εναντίον της σκοπιανής αστυνομίας» ήταν στην πραγματικότητα ένα σινιάλο ότι η ηρεμία μεταξύ των Σκοπιανών και Αλβανών «πέθανε», μεταδίδει και η αλβανόφωνη εφημερίδα «lajmpress.com».