διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/08/2015

Τα ψέμματα από την ΚΑΩ προς τον κόσμο του Ωραιοκαστρου δεν έχουν τελειωμό !!!


Η απάντηση της ΚΑΩ:
1. Η ΚΑΩ είναι εγγεγραμμένη στην ΚΟΕ από το 2009 και εκδίδει δελτία αθλητών σε αντίθεση με άλλους συλλόγους.

ΨΈΜΑ ΠΡΏΤΟ :

 Δεν είναι εγγεγραμμένη στην ΚΟΕ από το 2009 όπως μας λέει .
Διότι  α)   Το 2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 15375 εγκρίθηκε ένα καταστατικό από το μονομελές Πρωτοδικείο στις 22-5-2009 . Αρα ήταν αδύνατον να ήταν το 2009 αναγνωρισμένο σωματείο από την ΚΟΕ ( ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΕΛΛΆΔΟΣ ) . Πρέπει να πληροφορήσουμε την εν λόγο κυρία ότι άλλο είναι η αναγνώριση από το πρωτοδικείο και άλλο από την ΚΟΕ . Από την στιγμή λοιπόν που δεν ήταν αναγνωρισμένη από την ΚΟΕ πως εξέδιδε δελτία αθλητών ? Όπως λέει η ίδια !!! 

Προσοχή λοιπόν Κύριε Δήμαρχε στα παπαγαλάκια που σας λένε ψέμματα !!!!

Η απάντηση της ΚΑΩ:
2. Στην ΚΑΩ παραχωρήθηκε ένα γραφείο εντός του κτιρίου του δημοτικού κολυμβητηρίου Ωραιοκαστρου, διότι ο κλάδος άθλησης της είναι ΜΌΝΟ ο υγρός στίβος!
Αν δεν κάνω λάθος όλοι οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι Ωραιοκάστρου στεγάζονται σε αντίστοιχους δημοτικούς χώρους βάση των κλάδων άθλησης τους.


ΨΈΜΑ ΔΕΎΤΕΡΟ :
Η τότε διοίκηση παραχώρησε πρώτα το γραφείο στο κολυμβητήριο και μετά πήγε έγγραφο στο πρωτοδικείο . Αυτό προκύπτει από την πρώτη σελίδα του καταστατικού διότι αναφαίρετε σαν έδρα  του συλλόγου το κολυμβητήριο και είναι γραμμένο στο καταστατικό . Αρα η τότε διοίκηση έδωσε έδρα πριν καν πάνε στο πρωτοδικείο . Ποιος έδωσε έδρα πριν πάνε τα έγγραφα στο Δικαστήριο κύριε Δήμαρχε ? Όποιοι λοιπόν θέλουν να κάνουν σύλλογο ας απευθυνθούν στον Δήμο Ωραιοκαστρου να τους δώσει έδρα και μετά ας πάνε τα έγγραφα στα δικαστήρια και ας είναι και ιδιωτικοί !!!! 


Η απάντηση της ΚΑΩ:
3. Η Πρότυπη ΚΑΩ είναι σύλλογος και όχι ιδιωτική επιχείρηση. Οποίος ενδιαφερεται να μαθει για το Δ. Σ. μπορεί να απευθυνθεί στην Περιφέρεια και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμου.

Ακρα του τάφου σιωπή :
Δηλαδή μας λέτε να πάμε στην περιφέρεια να μάθουμε το Δ.Σ . Εμείς σας ρωτάμε ο Δήμος Ωραιοκάστρου δεν το ξέρει το Δ .Σ , ούτε το γραφείο αθλητισμού ? Μήπως είναι μόνο συγγενικά πρόσωπα κύριε Δήμαρχε ? 
Στην σελίδα 6 του καταστατικού το  άρθρο 12 παράγραφος 5 , αναφέρει πως η θητεία του Δ.Σ είναι τριετής . Και κάθε 31 Μαρτίου έχετε εκλογές για νέο Δ.Σ . Αρα η δεύτερη τριετία έληξε . Κάνατε εκλογές βάση του καταστατικού σας στις 31 Μαρτίου ? Ποιο είναι λοιπόν το νέο Δ.Σ ? Ούτε αυτό το ήξερε το Γραφείο αθλητισμού του Δήμου ? Από τέλη Μαρτίου μέχρι σήμερα δεν ανακοινώθηκε κανένα νέο Δ.Σ του συλλόγου σας !!!
 Πέστε μας λοιπόν είστε ιδιωτικό ? Αν δεν είστε ιδιωτικό οφείλατε να ανακοινώσετε το νέο Δ.Σ !!!



Η απάντηση της ΚΑΩ:
4. Η κύρια Τανια Χατζηλευθεριου και όχι Τανια Χατζηιωαννου όπως αναφέρεται στο αρθρο, την περσινή χρονια δούλευε στο δημοτικό κολυμβητήριο ωραιοκαστρου τις πρωινές ώρες ως δημοτική υπαλληλος και ως ναυαγοσωστρια με απόφαση δημάρχου ενω ηταν έγκυος λογω ελλειψης προσωπικου.

Για το όνομα οφείλουμε μια συγνώμη , μιλάμε για την Κυρία Τανια Χατζηελευθεριου 
Είναι τροπή για την Διοίκηση Σαραμαντου να υποχρεώνει μια Κυρία έγκυο να κανει την  ναυαγοσώστρια , και από την μεριά της Κυρίας να δέχετε να είναι . Ερώτηση αν κάτι γινόταν θα σώζατε το άτομο ή το παιδί σας ?
Πόσα άτομα είχε τα πρωινά το κολυμβητήριο ? Να σας πούμε εμείς , περίπου 30 . Ποια είναι η εργασία σας στον Δήμο Ωραιοκαστρου ? Γιατί δεχτήκατε αυτήν την θέση ? Για πόση ανευθυνότητα μιλάμε από την μεριά του τότε Δημάρχου ? Το γραφείο αθλητισμού το ήξερε ? Υπάρχει εγγραφο που σας διόριζε σε αυτήν την θέση από τον τότε Δήμαρχο ? Να σας πούμε εμείς , ΟΧΙ !!!!



Η απάντηση της ΚΑΩ:
5. Η ΚΑΩ πλήρωνε ποσοστο έως και 40% επι των εσοδων της στη δημοτικη επιχείρηση Ωραιοκαστρου, ενω οι άλλοι σύλλογοι δεν πλήρωναν ουτε ενα ευρώ. Αντιθέτως επαιρναν επιχορήγηση απο το ταμείο του Δήμου. Η ΚΑΩ δεν έχει πάρει επιχορήγηση ποτε απο τον Δήμο και απο κανέναν άλλο κρατικό φορέα!


Μας λέτε  ότι πληρώνατε στον Δήμο έως και 40% των εσόδων σας . Πληρώνατε οικειοθελώς ή σας το επέβαλε το ΔΗΚΕΩ ? Ποιοι είναι οι άλλοι σύλλογοι που ήταν στο κολυμβητήριο και δεν πλήρωναν ? Ποιοι σύλλογοι πήραν επιχορήγηση από το ταμείο του Δήμου ?
Από άλλον κρατικό φορέα δεν μπορούσατε να πάρετε επιχορήγηση διότι δεν είστε αναγνωρισμένος σύλλογος από την ΚΟΕ  . Εμείς πήγαμε στην περιφέρεια και μάθαμε ότι σας θεωρούν ανενεργό και ότι μέχρι τις 7_ Μάιου _ 2015 , ΣΉΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΉ , δεν έχετε καταθέσει έγραφα αναγνώρισης από την ΚΟΕ στην περιφέρεια .



Η απάντηση της ΚΑΩ:

7. Όσο για το ΑΦΜ του συλλογου δεν είμαστε υποχεωμενοι να το αναγραφουμε στις αποδείξεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η ΚΑΩ δεν έχει ΑΦΜ.
Αν αγαπάμε τον αθλητισμό μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας ώστε να έρθουν κοντά σ αυτον και οχι να κατηγορούμε προσωπα και συλλογος χωρίς να έχουμε στοιχεια.

Ρωτήστε τον Κύριο Πανουση αν είστε υποχρεωμένοι να βάζετε ΑΦΜ στις αποδείξεις και όχι να λέτε ανακρίβειες .
Ερώτηση έχετε ΑΦΜ του συλλόγου ? Όχι το δικό σας , του συλλόγου !!! 
ΑΦΜ βάζουν οι πάντες , από τον φορολογικό νόμο σε δοσοληψίες έστω και του ενός λεπτού κυρία Χατζηελευθεριου !!! 


Ερωτησεις :
Α) Έχετε ειδική άδεια από τον Δήμο για να εργάζεστε στο ιδιωτικό τομέα σαν προπονήτρια ?
Ελπίζουμε να τρέξει το νέο ΔΗΚΕΩ και να σας την χορηγήσει !!! Γιατί μέχρι τώρα δεν είχατε μάλλον !
Β) Τελικά είστε υπάλληλος του Δήμου και σε ποιο τμήμα ?
Γ) Υπογράφεται σαν πρόεδρος του ΚΑΩ , (Με εκτίμηση Τανια Χατζηελευθεριου Πρόεδρος της Πρότυπης Κολυμβητικής Ακαδημίας Ωραιοκαστρου ) 
Έχετε πάρει και γιαυτό άδεια του Δήμου να ασκείτε τα καθήκοντα Προέδρου σαν υπάλληλος . 
 Δ) Πόσους επίσημους αγώνες δώσατε υπό την αιγίδα της ΚΟΕ ? Κανέναν !!


ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΈΜΕ !!!!