διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/05/2019

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ, ......ΤΟΝ << ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ >> !!!!



Ζητάμε συγνώμη εκ των προτέρων από τους υποψηφίους που ενδεχομένως να θιχτούν από αυτά που θα αναφέρουμε αλλά πρέπει να βάλουμε τα πράματα σε μια σειρά . 
Το ΜΠΛΟΚ μας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους , από όποια παράταξη και να είναι !
Επίσης αν εκλεγούν τους ευχόμαστε  , καλή σταδιοδρομία στο έργο που θα αναλάβουν  !
Δίνουμε συγχαρητήρια στην Βαμβακη - Λιμπατε Χριστίνα που είχε το θάρρος και την δύναμη  , έστω και την τελευταία στιγμή να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ σε μια ακόμη θητεία του κ. Γαβοτση !
Επειδή όμως το αριστερό Τσιουαουα του Γαβότση γαβγίζει , μάλλον από πόνο , ή μπορεί και από πανικό , του ευχόμαστε και αυτουνού καλή ανάρρωση . Στο τέλος θα χωνέψει την ήττα που έρχεται και την αισθάνεται , θα πάει σπίτι του και μετά από μερικές μέρες θα αναρρώσει ! Να είναι σίγουρος πως ο Αρχηγός του θα τον βοηθήσει όπως τον βοηθάει πολλά χρόνια τώρα . Εμείς θα του στέλνουμε λουλούδια από τα ποιο ακριβά μανάβικα της Θεσσαλονίκης , αγγουράκια ,  καρότα  , κλπ κλπ .
Του λέμε ακόμη πως δεν θεωρούμε κανέναν
υποψήφιο γυρολόγο , σε όποια παράταξη και να πάει  , διότι είναι ελεύθερη επιλογή και Δημοκρατική βούληση ! Όπως π.χ η κυρία Μαρκοπούλου , άλλαξε 3 παρατάξεις και τώρα είναι στην παράταξη Γαβοτση ! Όπως π.χ ο κύριος Τερζής που ήταν στον Γαβοτση , πήγε  στον Παπακωσταντίνου και ξαναπήγε στον Γαβοτση !
Ήρθε η ώρα , όπως το είχαμε πει πριν 3 χρόνια , η γερασμένη αυτή διοίκηση να παραδώσει τα ινία σε μια νέα διοίκηση που έχει  πρόγραμμα -  όρεξη για δουλειά - καινοτόμες ιδέες - υλοποιήσιμες θέσεις - και διαφάνεια στα ταμεία !
Ο Πανικός που έχει ο κ.Γαβοστης αποτυπώνετε στα γραφόμενα του κυρίου , << ΙΝΤΡΙΚΑ >>, και βλέπουμε πως η αποχώρηση της κυρίας ΙΝΝΟΥ και της κυρίας ΒΑΜΒΑΚΗ _ ΛΙΜΠΑΤΕ είναι το  τέλος στην εποχή των  << Σουλτάνων με τους Βεζύριδες τους >> !!
 Στέλνουμε ένα μήνυμα στον λαό του Ωραιοκαστρου να κάνει λίγο ακόμη υπομονή , δηλαδή ενάμιση μήνα , έρχονται οι Δημοκρατικές εκλογές και ο Σουλτάνος με τον << Ισνογκουτ >> θα πάει σπίτι του , και μια νέα εποχή θα έρθει στο Ωραιόκαστρο !
Του θυμίζουμε του κυρίου << Ισνογκουτ >> ,ότι ήταν δικιά του επιθυμία  η κυρία ΙΝΝΟΥ και η κυρία ΒΑΜΒΑΚΗ -ΛΙΜΠΑΤΕ να φωτογραφηθεί με τον κύριο Σκαρλάτο σε ξενοδοχείο 7 αστέρων . Άλλωστε είναι και συμβολικό πως θέλουν να κάνουν το Ωραιόκαστρο τόπο 7 αστέρων και όχι χωματερή !
Με μια ΑΝΑΣΑ , το Ωραιόκαστρο αλλάζει !