διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

8/31/2016

ΕΝΩΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ! «Να ενωθούμε με την Τουρκία.














ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016
ДВИЖЕНИЕ  ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ  ДРУЖБЫ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30.08.2016:
Μετά την απελευθέρωσή της η Βουλγαρία δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί», δήλωσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ σε συνέντευξη τύπου στην Τουρκία σύμφωνα με την τουρκική κυβερνητική εφημερίδα Γενί Ακτ (ЙΕΗИΑΚЪΤ). «Επιβάλλεται να αναζητήσουμε συνεργασία με την Τουρκία», είπε ο Μπορίσοφ και υποσχέθηκε να απελάσει όλους τους αντικαθεστωτικούς Τούρκους πολίτες στην Τουρκία, γράφει η Μιλιέτ. «Κάθε εβδομάδα σας εκφράζουμε τα
συλλυπητήρια μας», δήλωσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός για να δείξει πόσο συμπάσχει στον Ερντογάν για το πραξικόπημα του Γκιουλέν και τη δράση του Κουρδιστάν, γράφει η Τζουμ Χουριέτ.
       Ο τουρκικός τύπος ανέδειξε τον Μπορίσοφ σε επίσημο συνομιλητή της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία γιατί παραβρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη («Ισταμπούλ» τη γράφουν) και στα εγκαίνια της γέφυρας «Γιαβούζ Σελίμ Σουλτάν» στο Βόσπορο.
       Φυσικά τα τουρκικά δημοσιεύματα ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στη Βουλγαρία, και η κυβέρνηση έσπευσε να τα διαψεύσει!! Ήδη από τον Μάιο του 2016 το Εναλλακτικό Κόμμα ABV(AбB) αποχώρησε από την κυβέρνηση συνεργασίας λόγω παλινωδιών του Μπορίσοφooποίος τώρα βασίζεται στους ακροδεξιούς (P.F.-VMRO) κυβερνητικούς του εταίρους, που συνδέονται με τους Τούρκους διακινητές παράνομων προσφύγων και μεταναστών!   
Facebook: ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016