διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

8/31/2016

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!


ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
 2016
ДВИЖЕНИЕ  ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ  ДРУЖБЫ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30.08.2016:
«Τηρώντας χιλιάδες περιορισμούς, που έχουμε σαν Ε.Ε., καθημερινά ξοδεύουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ για σίτιση, ασφάλεια, συνεντεύξεις για άσυλο, για κάθε εγγεγραμμένο πρόσφυγα. Τα προσφυγικά κέντρα είναι ήδη γεμάτα και θα πρέπει να σκεφτούμε την χρηματοδότηση νέων σε περίπτωση αύξησης των προσφύγων. Σ’ αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να
διατηρούμε καλές σχέσεις με τους γείτονες. Η ΣΕΡΒΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έξοδος από τη Βουλγαρία. Δυστυχώς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και μας μένει μόνο να αναζητήσουμε συνεργασία με τη τουρκική πλευρά», δήλωσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ. 
       Στη συνάντησή του με τις πολιτικές ηγεσίες της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Κροατίας και της Σλοβενίας που είχε στη Γερμανία, δήλωσε ότι: «Μας περιμένει ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΥΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 (!!!) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ γιατί η Τουρκία αδυνατεί να το ελέγξει»!
       Εντωμεταξύ δύο αμερικανικά καταδιωκτικά αεροσκάφη θα επιτηρούν τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας από 9 ως 16 Σεπτεμβρίου 2016, δήλωσε ο υπουργός άμυνας Νικολάι Νέντσεφ (ΗИΚΟΛΑЙ ΗΕΗЧΕΒ), με έξοδα των ΗΠΑ. Η αποστολή έχει ειρηνικό χαρακτήρα και γίνεται μεπρωτοβουλία του ΝΑΤΟ.
       Μάλλον όχι τυχαία, προφανώς μετά από αμερικανική παρέμβαση, εντελώς ξαφνικά το σοσιαλιστικό κόμμα BSP (Б.С.Π.), απέσυρε την υποστήριξή του για τον πατριώτη Στρατηγό Ρούμεν Ράντεφ (ΡУΜΕΗ ΡΑДΕΒ), που είναι υποψήφιος για Πρόεδρος Δημοκρατίας στις βουλγαρικές εκλογές.
Facebook: ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016