διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/09/2016

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Α.Ε.Ε.

Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες,



Το επαγγελματικό κίνημα καταγγέλλει τη γελοιότητα των κυβερνώντων που υποσχέθηκαν να ανακουφίσουν τους πολίτες με 7-8 δόσεις στην εφορία, και τώρα μας λένε ότι θα είναι 3 διμηνιαίες δόσεις όπως και πριν!
Μόνο που τώρα δεν είναι όπως και πριν τα πράγματα, αλλά πολύ χειρότερα εισπρακτικά για όλους τους μικρομεσαίους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους! 
 Οι κυβερνώντες συνεχώς δημιουργούν προσδοκίες στον πολίτη, τις οποίες στη συνέχεια εκνευριστικά αναιρούν. Είναι ανεκδιήγητοι!
 Ήδη το 40% των ελληνικών επιχειρήσεων ετοιμάζονται
να μεταφερθούν σε γειτονικές χώρες. Αφού εδώ οι συνθήκες είναι αντιπαραγωγικές και αντιαναπτυξιακές σε όλα τα επίπεδα (αστάθεια, διαφθορά, υπερφορολόγηση, ανασφάλεια).
 ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! Να γίνει συντονισμένα με την αποχή των δικηγόρων! Επιμένουμε στο αφορολόγητο των 12.000 € για όλους και στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, που μας υποσχέθηκε ο Τσίπρας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, 06/04/2016