διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/09/2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΥΑΘ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Α.Ε.Ε.


Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες,

Σας ενημερώνουμε ότι για όσους έχετε χαμηλό εισόδημα ισχύει μειωμένο κοινωνικό τιμολόγιο στην κατανάλωση νερού από την ΕΥΑΘ. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ και του Προέδρου ΣΕΕΥΑΘ Γιώργου Αρχοντόπουλου, που έγινε αποδεκτή από την εταιρεία και εφαρμόζεται. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ΕΥΑΘ ή επισκεφτείτε τον διαδικτυακό ιστότοπο http://seeyath.blogspot.gr/
 Ανάλογη πρωτοβουλία υπήρξε και από τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ανακούφιση για τους πολίτες στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. Μακάρι να υπάρξουν τέτοιες πρωτοβουλίες και από τους εργαζόμενους στις εφορίες, στα ασφαλιστικά ταμεία, στις αστικές συγκοινωνίες κλπ.
 Οι οργανισμοί κοινής ωφελείας λειτουργούν προς όφελος του πολίτη, ειδικά του
αδύναμου, και γι’ αυτό πρέπει να τελούν υπό δημόσιο έλεγχο και να έχουν ανθρώπινο χαρακτήρα.
 Επίσης, πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι πολίτες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να είμαστε αλληλέγγυοι, όχι ανταγωνιστικοί. Να υπάρχει ισορροπία και αλληλοκατανόηση. Διότι ο ιδιωτικός τομέας προμηθεύει με αγαθά την κοινωνία και ο δημόσιος τομέας τα καταναλώνει συντηρώντας τον ιδιωτικό. Η διασπαστική προσπάθεια των πολιτικάντηδων πρέπει να πέφτει στο κενό. Γιατί ο αποπροσανατολισμός και η υπονόμευση μας έφεραν σε κρίση.  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, 30/03/2016