διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

1/15/2015

Τελικά τι συμβαίνει με τα γήπεδα στον Δήμο Ωραιοκάστρου ? Συνέντευξη με τον γενικό γραμματέα του ΔΑΣΩ Κύριο Μπάτο για το θέμα των ποδοσφαιρικών γηπέδων .





oraiokastrocity : Κύριε Μπάτο γιατί το ΔΑΣΩ έβγαλε αυτή την ανακοίνωση ? Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΔΑΣΩ ?

Μπάτος Αστέριος : Όπως γνωρίζετε το Ωραιόκαστρο δεν έχει γήπεδο για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες , και αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε κάθε φορά που παίζουμε εντός έδρας από γήπεδο σε γήπεδο σε όλον τον Δήμο . Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό , μας ζητάνε  από το γραφείο αθλητισμού του Δήμου  χρήματα για την χρήση και συντήρηση αυτών . Μας ζητήσαμε για έναν αγώνα στο γήπεδο τις Φιλαδέλφειας 70 ΕΥΡΟ .

oraiokastrocity : Εσείς μιλήσατε με τον Πρόεδρό τις Φιλαδέλφειας ? Το ρωτάμε αυτό γιατί το πρόβλημα μπορεί να είναι από την Φιλαδέλφεια και όχι από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου .

Μπάτος Αστέριος : Μέλος του ΔΑΣΩ ήρθε σε επαφή με τον
Πρόεδρο τις Φιλαδέλφειας , ο οποίος αρνήθηκε το γεγονός ότι ζήτησε χρήματα για την χρήση του γηπέδου . Αντιθέτως το Γραφείο Αθλητισμού ζήτησε χρήματα για έργα συντήρησης που χρειάζεται το γήπεδο .Διευκρίνισε μάλιστα ότι ουδεμία αξίωση αποζημίωσης έχει για την χρήση του γηπέδου .Το γραφείο αθλητισμού προσπάθησε να μεταφέρει την οικονομική επιβάρυνση στο ΔΑΣΩ για εργασίες που έπρεπε να κάνει ο ίδιος ο Δήμος .
Στην ανακοίνωση γράφουμε  ......( Στη συνάντηση μας στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, παρουσία δημάρχου, δική σας, αντιδημάρχου οικονομικών και προϊστάμενου γραφείου αθλητισμού, είχατε υποσχεθεί ότι το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου θα ήταν υπεύθυνο για την εξεύρεση κατάλληλου γηπέδου για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τη ομάδα μας. Η μη επιβάρυνση του Συλλόγου μας θα ήταν απόρροια του γεγονότος ότι όλα τα γήπεδα είναι στη ιδιοκτησία του Δήμου Ωραιοκάστρου.) ......

oraiokastrocity 
Υ.Σ * Επειδή πρέπει να τα λέμε όλα . 
Ερώτηση προς τον Δήμο : Γιατί κύριε Δήμαρχε κυνηγάτε το ΔΑΣΩ ?
 Δικοί σας άνθρωποι κάνανε ακόμα και μηνύσεις , δεν έχετε τις αθωωτικές αποφάσεις των Δικαστηρίων θέλετε να σας τις στείλουμε . Το oraiokastrocity τις έχει , εσείς όχι !!!
Θα εκδικηθείτε βάζοντας και άλλες ομάδες στο Κονταξοπουλειο με 3_ 4 άτομα για να περιορίσετε τις ώρες προπόνησης ?
Εμείς είμαστε εδώ και θα μαθαίνει ο κόσμος τις τακτικές σας .