διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

1/15/2015

Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ LUCIANOVIEIRADOSSANTOS



Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
LUCIANOVIEIRADOSSANTOS

Πρωτοπόρος ο κεραυνός σε νέα τμήματα capoeira και με αέρα Βραζιλίας στη Zumba. Η νέακατάκτηση του κεραυνούονομάζεταιLUCIANOVIEIRADOSSANTOS και ήρθε από την Βραζιλία με ένα πλούσιοβιογραφικό . Από τα 7 του χρόνιαξεκίνησε να ασχολείται με την CAPOEIRAκαι πολύ σύντομαβρέθηκε να διδάσκετε από  τους καλυτέρους της χώρας του. Ο CEZACARNEIROπρώτος του δάσκαλοςαναγνώρισε το ταλέντο του και τον
πηρέ σαν «μικρό» βοηθό του ,όπως τον φώναζε στα τμήματα του. Μέχρι το 2006άλλαξεσημαντικούς δάσκαλους. Κάποιοι από αυτούς είναι ο TONHOMATERIA, COBOJAYκαι GRANDOO. Γρήγορα όμως βρέθηκε στην θέση του προπονητή παίρνοντας το πρώτοπτυχίο   της capoeiraμε τίτλοGRADUACAODUPROFESSORFORMADOτο 2006. Περίπουστα 15 του ήρθε για πρώτηφορά στη χωρά μας αφούέκανε μια  μικρήστάση στην Γάλλια για να παραδώσειμερικάσεμινάριαμαζί με τον μέντορα του τότεPARAFUSO.
Στην Ελλάδαήρθε για χάρη της Χ .Α.Ν.Θ  ως καλεσμένος με τον δάσκαλο του MESTREPITBULL για τα τμήματα της CAPOEIRAκαι της ZUMBA.Από την Αλεξανδρούπολη , την Κομοτηνή,την Χαλκιδική και την Αθήναεπιτέλουςβρέθηκε στη Θεσσαλονίκη , όμως η λαχταρά του για  μάθηση τον έκανε να γυρίσει στη Βραζιλία  για επιπλέον μαθήματα.
Αφούπηρέ και το δεύτεροπτυχίο του “PROFESSOR” και ήταν και ο λόγος που γύρισε στη Βραζιλία,παρέδωσε στη χωρά του μαθήματα σε πολλούςνεότερους που θελαν να μάθουν την τέχνη της CAPOEIRAκαι της ZUMBA.Πέρασε από στο πανεπιστήμιο της γυμναστικήςακαδημίας στη Βραζιλία και το τέλειωσε με επιτυχία και στην πορεία επέλεξε να πάει στην Γάλλια καλεσμένος από τις μεγαλύτερες σχόλες στο είδος του όπως NANTE , NAΝTESABEDOLONIκ.α .
Μετά από αυτή την επιτυχημένη πορεία ήρθε ξανά στην Ελλάδα πάλι καλεσμένος από την Χ.Α.Ν.Θ και με την πιθανή προοπτική  να συνεργαστεί με τον κεραυνόΩραικάστρου και έτσι και έγινε. Έχει ξεκινήσει με 2 τμήματα . Ένα της CAPOEIRAκαι ένα της ZUMBAπου λειτουργούν το ένα στο Κονταξοπούλειο και το άλλο στο ΚΑΠΗ του Παύλου Μελά. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία που ξεκινήσαμε και ευχόμαστε καλή πορεία με τον σύλλογο μας.
ü     Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείται καθημερινά στο 2310-697572 από τις 17:30 έως 21:00.

ü      Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας για τον μήνα  Ιανουάριο