διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/02/2014

Η Ειρήνη Τσίπα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο 1 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

Η Ειρήνη Τσίπα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου                                                  στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας με τη                                                                                        Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας λόγω της κρίσης είναι γνωστά. Η αδράνεια, η έλλειψη προσανατολισμού και τέλος η παραίτηση,   μας οδηγούν σε αδιέξοδο. Όλοι μας έχουμε αναλωθεί μέσα στην καθημερινότητά μας με  αποτέλεσμα να μην μπορούμε ή να μην θέλουμε να αντιδράσουμε. Και όμως όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε ΜΑΖΙ. Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι ένα χέρι βοηθείας, μια κατεύθυνση, ένα πρόγραμμα δράσης που θα στοχεύει στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Το κύτταρο της κοινωνίας είναι η οικογένεια η οποία χρειάζεται στήριξη από την τοπική αρχή που δεν είναι άλλη από την δημοτική αρχή.

Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να αναπτύξει  δράσεις και να βάλει νέα θεμέλια που θα ανακουφίσουν το κοινωνικό σύνολο παρέχοντας τις απαραίτητες δομές που χρειάζεται. Ο χρόνος είναι καθοριστικός  ειδικά όταν πρόκειται για ζητήματα επιβίωσης. Σπάστε τα δεσμά που σας κρατάνε ομήρους με το κατεστημένο και με το παρελθόν. Διεκδικείστε  το μέλλον που σας αξίζει για εσάς και τα παιδιά σας. Η τοπική κοινωνία πρέπει να δώσει το μήνυμα. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση  είναι μία ομάδα καθημερινών ανθρώπων, με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπακωνσταντίνου που δίνει το στίγμα στην κοινωνία μας ότι με την συνεργασία μπορεί και θέλει να αλλάξει την καθημερινότητα  μας προς το καλύτερο διεκδικώντας με πρόγραμμα και όραμα το μέλλον που μας αξίζει.

Στηρίζω το Γιώργο Παπακωνσταντίνου για δήμαρχο γιατί είναι πάνω από όλα άνθρωπος με αξιοπρέπεια και ήθος, έχει επίγνωση της παρούσας κατάστασης που έχει περιέλθει ο δήμος μας και οι δημότες, έχει μέθοδο και πρόγραμμα για την βελτίωση της  αυτοδιοίκησης και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινωνικού συνόλου δίνοντας ουσιαστικές και βιώσιμες  λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ  ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

Τσίπα  Ειρήνη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου
Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας

Βιογραφικό Σημείωμα της Ειρήνης Τσίπα
Η κα Τσίπα  Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή της είναι από το Μελισσοχώρι  όπου διαμένει την τελευταία δεκαετία. Είναι 42 ετών.  Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μπαρτζόκα  ελεύθερο επαγγελματία με αντικείμενο την ηχοληψία και την ενοικίαση μηχανημάτων ήχου και φωτισμού  για κάλυψη και διοργάνωση εκδηλώσεων  με έδρα το Μελισσοχώρι και ασχολείται με το marketing της επιχείρησης. Έχουν  δύο παιδιά  ηλικίας   11 και 6 ετών.
Η κα Τσίπα  ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία της από το 1991. Τελειώνοντας το ΤΕΛ με πτυχίο Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών εργάστηκε αρχικά ως υπάλληλος γραφείου σε μεταφορική εταιρία, αργότερα σε εταιρία καλλυντικών και έπειτα σε διαφημιστική εταιρία στο τμήμα πωλήσεων.
Παράλληλα  απόκτησε γνώσεις Διοίκησης Επιχειρήσεων  με υποτροφία σε ιδιωτικό Κολλέγιο  (Μακεδονικός  Όμιλος Σπουδών) και εξειδίκευση κατ’ επιλογήν στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης σε Σύγχρονες Μορφές Εργασίας  με πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων (γραμματέων γενικών διευθυντών μεγάλων επιχειρήσεων). Έχει γνώση της αγγλικής γλώσσας (πτυχίο LOWER).
Από το 1995 έως το τέλος του 2013 εργάστηκε ως υπάλληλος σε γνωστή συστημική τράπεζα. Είναι κάτοχος του  πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας τύπου Α1 της Τράπεζας της Ελλάδος  «Λήψη και διαβίβαση εντολών σε κινητές αξίες». Eργάστηκε στα καταστήματα  Κορδελιού, Ευόσμου, Νεάπολης και τα τελευταία πέντε χρόνια στο κατάστημα Ωραιοκάστρου. Έχει εμπειρία στην διαχείριση δανείων, στην γραμματειακή υποστήριξη, στην ταμειακή εξυπηρέτηση και στις πωλήσεις τραπεζικών προϊόντων. Μετά από δεκαοκτώμισυ χρόνια υπηρεσίας, αποχώρησε από την τράπεζα  με το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.
Παράλληλα με την εργασία της από το 2012 εως το 2013 παρακολούθησε μαθήματα κατάρτισης για την καλλιέργεια μανιταριών,  για την βιολογική γεωργία και για την δημιουργία  παραδοσιακών προϊόντων με βάση την μεσογειακή διατροφή μέσα από το πρόγραμμα για ενήλικες «Learning for Life» της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής.
Υποστηρίζει την άποψη ότι το θεμέλιο για την ανάπτυξη και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου είναι η βιωματική μάθηση σε συνδυασμό με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την ενεργητική δραστηριότητα  επί των πραγμάτων.