διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/01/2013

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Πρόσφατα είδαμε ένα φυλλάδιο που τιτλοφορείται << Η ΑΛΗΘΕΙΑ >> . Το εξέδωσε το κόμμα του κ. Σαραμάντου για να προμοτάρει τα έργα της θητείας του .
 Θα ασχοληθούμε με το εν λόγω λιβελλογράφημα αναλυτικότατα για αρκετό καιρό .
Ας ξεκινήσουμε με τον Αριστοτέλειο Μαραθώνιο . Ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος είναι εδώ και πολλά χρόνια πρωτοβουλία του
Αριστοτέλη Κακογεωργίου . Ο οποίος με προσωπικά του χρήματα εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει τον Μαραθώνιο στο Ωραιόκαστρο . Μόνο πρόπερσι συνέβαλλε ο Δήμος για την υλοποίηση του . Φέτος εκτός του ότι η προσφορά του Δήμου αγγίζει το μηδέν προσπάθησε και να τον ματαιώσει  . Παντελής έλλειψη πολιτισμού και αρωγής σε ένα γεγονός που προάγει το Ωραιόκαστρο . Είδαμε αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδος και του Εξωτερικού στον τερματισμό , Από τους Δημοτικούς Άρχοντες είδαμε μόνο τον κ. Ματσουκατίδη , τον κ. Πολυχρονιδη , και τον κ. Καταρτζή .
 ΟΧΙ  λοιπόν  δεν βοήθησες Δήμαρχε , αντίθετα  προσπάθησες και να το εμποδίσεις .Δεν είναι δικό σου έργο , δεν έχεις ιδέα από αυτά . Άσε που την μόνη φορά που συμμετείχε και ο Δήμος , υπάρχουν ακόμα απλήρωτα τιμολόγια .
  Πολιτισμός και αθλητισμός είναι έννοιες στενά συνυφασμένες και είναι μόνο για καλό όλων και κυρίως για το καλό του τόπου .
  Γιαυτό μην ιδιοποιείσαι κάτι δεν σου ανήκει . Όσο για τα υπόλοιπα έργα σου θα επανέλθω  οσονούπω δριμύτερος  .


EXORISTOS