διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

7/05/2013

Η μεγάλη γκάφα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Ιακωβίδη

Σε μεγάλη γκάφα υπέπεσε ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Ωραιοκάστρου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μαζέψει τα αμάζευτα για το άρθρο που ανήρτησε το Oraiokastro-city στης (02/07/13 http://oraiokastro-city.blogspot.gr/2013/07/eborikos-oraiokastrou.html )για την ελλιπή ενημέρωση του συλλόγου και για την ανέντιμη συμπεριφορά του να παρέχει  μονοπωλιακή πληροφόρηση που αφορά τον θεσμό του Ε.Σ. και το νέο Δ.Σ. σε site της περιοχής μας , που η διάρκεια δράσης του δεν ξεπερνάει τους δύο μήνες. Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε το έργο και την δράση του συγκεκριμένου site θέλουμε να θέσουμε κάποια στοιχεία στο κόσμο του Ωραιοκάστρου για να ξέρει την απόλυτη αλήθεια .

Κύριε Ιακωβίδη εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και μάλιστα στην αρχή της θητείας σας  προσπαθώντας  να λασπολογήσετε και να αμφισβητήσετε την εγκυρότητα μας λέγοντας ότι αυτά που γράφουμε είναι ανυπόστατα και ανυπόγραφα 

ΚΥΡΙΕ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε μία μία τις αποδείξεις . Η ανάρτηση με το Δ.Σ. έχει γίνει από τις  26/06/13 στο εν λόγο site από κάποια κυρία Μαρίνα .. Κύριε Ιακωβίδη ποια είναι η Κυρία Μαρίνα μήπως έχετε κάποιου είδους συγγένεια η μήπως επιλέξατε να αβαντάρετε το εν λόγο site;

Κύριε Ιακωβίδη σας παραθέτουμε και τα αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν την ανέντιμη και καταφανέστατη αβάντα που κάνατε  στο συγκεκριμένο site .Το επίσημο blog του Ε.Σ. έκανε την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. 7 ΜΕΡΕΣ μετά.




Και για να δοθεί και ένα τέλος σε αυτήν την Ιστορία σας παραθέτουμε και το Δελτίο τύπου που μας αποστείλατε στις 2/7/13 αμέσως μετά τις πιέσεις που άσκησε το Oraiokastro-city



Διαφωνείτε κάπου κύριε Πρόεδρε ;
“Εντάξει καταλάβαμε << Γιάννης πίνει , Γιάννης κερνάει >>. Ευχόμαστε στις επόμενες εκλογές να υπάρχουν οι ίδιοι ψηφοφόροι . ΜΟΝΟ 22 ΔΗΛΑΔΗ .
 Κύριοι έμποροι και καταστηματάρχες του Ωραιοκάστρου ο σύλλογος σας , προς το παρόν είναι ανύπαρκτος . Δεν έχετε φωνή ούτε δύναμη στον Δήμο .Ο καθένας λοιπόν για την πάρτι του .” 

Και για κερασάκι στη τούρτα που μας λανσάρεται να φάμε  βγαλμένη από τα σκουπίδια σύμφωνα με μία φίλη σας το γεγονός ότι ακυρώνετε τους 25.000 χρήστες μέχρι σήμερα του site μας  ΜΗ έχοντας την ιστοσελίδας μας στο επίσημο site του Ε.Σ. αποδεικνύει την εμμονή απέναντι μας  και την αδυναμία σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Φυσικά το site της κυρίας Μαρίνας δεν αμελήσατε να το βάλετε .



Κύριε Ιακωβίδη μια απλή συγνώμη από μέρους σας θα ήταν το καλύτερο που είχατε να κάνετε.
«Όλοι σκέφτονται να αλλάξουν τον κόσμο αλλά κανένας δεν σκέφτεται να αλλάξει τον εαυτό του.
Leo Tolstoy (1828-1910), Ρώσος συγγραφέας» 

Ταξη-θέτης