διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

2/07/2020

Ο Σουλτάνος ο μεγαλοπρεπής του Δρυμού αποφασίζει και διατάζει

Οι 3 τοπικοί πρόεδροι της Μυγδονίας συζήτησαν και αποφάσισαν να βρεθούν όλοι οι εκλεγμένοι των τοπικών συμβουλίων  για να συζητήσουν τα τοπικά προβλήματα που έχουν !
Ο Πρόεδρος του Δρυμού όμως δεν ήθελε να παρευρεθούν 2 μέλη τις αντιπολίτευσης και απείλησε μέσα σε αυτήν την άτυπη συγκέντρωση πως θα αποχωρήσει αν εμφανιστούν αυτοί οι 2 εκλεγμένοι .
Οι εκλεγμένοι εμφανίστηκαν όπως έπρεπε στην συγκέντρωση και ο Πρόεδρος του Δρυμού αποχώρησε !!!!!!!
Εμείς ρωτάμε λοιπόν τον μεγαλοπρεπή πρόεδρο του Δρυμού .



1 .Γιατί δεν ενημερώσατε όλα τα μέλη του τοπικού σας για την συγκέντρωση , πάρα μόνο αυτούς που θέλατε? 
Η Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο , εύγε σας !!!

2 . Δεν έχουν δικαίωμα όλα τα μέλη να εκφέρουν άποψη στα προβλήματα του τόπου σας? Όπως γνωρίζετε είναι και αυτοί εκλεγμένοι με δημοκρατικές διαδικασίες. Η πολύ Δημοκρατία βλάπτει , έτσι δεν είναι προεδραρα μου !!
3 . Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που αποχωρίσατε από την συγκέντρωση κ. Πατσαλα? Ρε Περικλή άσε τα Ιλίσια Πεδία και ελα να δεις πως κατάντησε η Δημοκρατία !!!! 4 . Σε ποιες αρχές σας αναφέρεστε κ Πατσαλα και αποχωρίσατε ? Πέστε τις αρχές σας να τις μάθει ο κόσμος !!!! Άρε Σωκράτη τζάμπα ήπιες το κώνειο για τις αρχές σου !!!! 5 . Γιατί απαξιώσατε μπροστά σε άλλους ανθρώπους μέλη του Τοπικού σας συμβουλίου? Στάλιν πρόσεχε , κάποιος προσπαθεί να σε αντιγράψει !!!