διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/20/2019

Μια Πρόεδρος , τοπικού , που τελικά δουλεύει για να κάνει το Ωραιόκαστρο ποιο όμορφο και λειτουργικό !!

Μερικές φορές πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , πρέπει να αναγνωρίζουμε τις αξίες του άλλου , και δεν πρέπει να 
βγάζουμε τις ανασφάλειες μας σε πολιτικούς που έδειξαν δείγματα καλής διοίκησης !
Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε μια τετριμμένη συνέντευξη με την νέα Πρόεδρο του Τοπικού Ωραιοκαστρου , ούτε θέλουμε να εκθειάσουμε τα μπράβο και τους επαίνους που πήρε !  θέλουμε να κάνουμε μερικές ερωτήσεις στην πρόεδρο και τις απαντήσεις θα προτιμούσαμε  να τις σκεφτείτε εσείς  !
Κυρία Πρόεδρε αληθεύει πως τρέχατε για να κάνετε την  << γιορτή των αγγέλων >> ποιο ζωντανή και ποιο Φωτεινή , ψάχνοντας χορηγίες , όταν ο συνδιοργανωτής σας δεν έκανε τίποτα !
Πόσοι τοπικοί σύμβουλοι έτρεχαν μαζί σας ?  Να σας πούμε εμείς ....κανένας !
Αληθεύει πως
τα στολίδια στο δέντρο είναι αγορασμένα με δικά σας χρήματα  από γνωστό κατάστημα , όταν ο συνδιοργανωτής  σας ζητούσε από τον Δήμαρχο να γίνει η γυναίκα του μέγας χορηγός επικοινωνίας ? ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ !!!!!
Γνωρίζετε κ Αραμπατζιδου πως κάποιος αρχηγός της αντιπολίτευσης ρώτησε στο συμβούλιο , για μια χορηγία που δεν πάρθηκε ποτέ ρίχνοντας μομφή στο πρόσωπο σας , όταν δικός του σύμβουλος προεκλογικά έταξε πάρκο ΑΜΕΑ  από <<  κρυφό >> χορηγό με  << κρυμμένα  >> λεφτά !
Αληθεύει κ Αραμπατζιδου πως στα Συμβούλια του τοπικού βρίσκετε << τοίχο >> και από συμβούλους της δική σας παράταξης ?
Πέστε μας κ Πρόεδρε πόσοι σύμβουλοι από το τοπικό και πόσοι  από το διευρυμένο  ήρθαν στο αγώνα μπάσκετ  που έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς ? 
Αλλά όλοι ήταν στο άναμμα του δέντρου για να τους δει ο κόσμος , χωρίς να έχουν  βάλει ούτε  ΈΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ !!!!
Εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα με αυτά που έγραψε σε σχόλιο του  ο κύριος Παπιομυτογλου για το μπάσκετ , με μια παρένθεση , πως ήταν εκεί και ο κύριος Αλευράς Μάξιμος , τοπικός σύμβουλος !
Να είστε σίγουρη κ Αραμπατζιδου πως ο κόσμος βλέπει , ακούει και το έργο σας θα κλείσει πολλά στόματα που μόνο δυσοσμία βγάζουν !
Αυτός ο τόπος χρειάζεται εξορκισμό  για να φύγουν τα φαντάσματα του παρελθόντος !