διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/22/2019

Π. Σκαρλάτος και Δ. Παπαστεργίου: Όταν έχεις πρόγραμμα και δουλεύεις μεθοδικά για το καλό των πολιτών , κάνεις θαύματα !!!!

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Σκαρλάτος Παντελής έβαλε τον πήχη ψηλά με την πρωτότυπη εκδήλωση που έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του ιδίου  στο Δημαρχείο Ωραιοκαστρου , καλώντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων  κ. Παπαστεργίου να μοιραστεί μαζί μας την συνταγή της επιτυχίας του Δήμου του ! Μια επιτυχία που έκανε τα Τρίκαλα έναν Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη !
Παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Τρικκαίων ανέφερε
“Δεν είπα ποτέ ότι ο προηγούμενος δήμαρχος ήταν ανίκανος. Έλεγα ότι ήταν αξιοπρεπής, απλά εγώ θα προσπαθήσω περισσότερο για την ανάπτυξη του δήμου. Το βασικότερο για μία κοινωνία είναι να μην την κάνουμε τοξική με αντιπαραθέσεις, αλλά να βλέπουμε πως θα προχωράμε μπροστά. Διαφωνίες πάντα υπάρχουν, αλλά είναι δείγμα ανικανότητας για μένα να λέω ότι φταίνε οι άλλοι”.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε
τα επιτεύγματα του που κάνουν σύγχρονο , ελκυστικό και με ποιότητα Ζωής τον δήμο Τρικκαίων.  Μίλησε για τους υπαλλήλους του δήμου που δουλεύουν με όρεξη και ενδιαφέρονται για τους πολίτες.
“Για παράδειγμα, δεχόμαστε τηλεφωνήματα για μια καμμένη λάμπα. Είναι υποχρέωσή μας να καλέσουμε πίσω και να ρωτήσουμε αν η βλάβη αποκαταστάθηκε”
Άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας, είναι τα “delivery πιστοποιητικά”, η αντικατάσταση των αυτοκινήτων με τα ποδήλατα για να “αναπνεύσει ο δήμος, η χρήση φωτοβολταϊκών και οι άκαπνοι δημόσιοι χώροι.
“Πρέπει να αλλάξουμε μυαλά, συνήθειες και κακές νοοτροπίες. Αν δεν αλλάξουμε εμείς, δεν θα αλλάξει η κοινωνία”, τόνισε ο δήμαρχος Τρικκαίων .
Παίρνοντας τον λόγο  ο Παντελής Σκαρλάτος τόνισε  πως ελπίζει το Ωραιόκαστρο, από δήμος πρωτογενών προβλημάτων να γίνει δήμος εξωστρέφειας.
“Το Ωραιόκαστρο έχει προβλήματα πολύ ζωτικά, η έλλειψη πόσιμου νερού και αποχέτευσης για παράδειγμα, αλλά εμείς σαν παράταξη έχουμε πλάνο για μία έξυπνη πόλη που θα είναι ελκυστική για τους δημότες και όχι μόνο”,
“Λέμε ναι στη διαφάνεια και στον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες”,
“Είναι αξιοζήλευτο αυτό που έχει καταφέρει ο δήμος Τρικκαίων. Γι’ αυτό και εμείς θα διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά προγράμματα, που θα δώσουν άλλη πνοή στο Δήμο Ωραιοκάστρου και θα τον καταστήσουν πόλο έλξης”
Το Ωραιόκαστρο αλλάζει !!!!!