διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

1/22/2018

Δήμαρχε ποια είναι τα τα κέντρα που έχουν στόχο την παράταξή σου ????


Για να ξέρει ο κόσμος του Ωραιοκάστρου ένα κομμάτι της ανακοίνωσης , εκφοβισμού  του Δημάρχου προς ενημερωτική Ιστοσελίδα !!

<< .....Δεσμευόμαστε ως δημοτική αρχή να παλέψουμε για να εξαλειφθούν τέτοιου είδους παράνομες συμπεριφορές, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την ενημέρωση αλλά είναι παραπάνω από βέβαιο ότι είναι κατευθυνόμενες και εκπορευόμενες από κέντρα που ως στόχο έχουν πρώτον να πλήξουν τη συνοχή και την πολυσυλλεκτικότητα της παράταξής μας και σε δεύτερο βαθμό να υποσκάψουν τα θεμέλια της ομαλής λειτουργίας του νόμιμα εκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου.....>>

 1 . Προκαλούμε τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου να
κατονομάσει τα κέντρα που κατευθύνουν την Ιστοσελίδα εναντίων Δημοτικών Συμβούλων !!

2 .Προκαλούμε τον Δήμαρχο να μας ενημερώσει  << Τα κέντρα αυτά είναι εντός ή εκτός Ωραιοκάστρου >> ??
Είναι τόσο επιτυχημένη η παράταξη που υπάρχουν κέντρα να σε καταδιώκουν ???

3 .  Δήμαρχε είναι η δεύτερη φορά που σκορπάς  << λάσπη >>  για δήθεν κέντρα που σε καταδιώκουν εσένα και μερικούς συμβούλους , γιατί δεν πήγες στον Εισαγγελέα να κατονομάσεις τα κέντρα ??? 
Πρέπει να δούμε τελικά ποιος ρίχνει λάσπη και ποιος προσπαθεί να σπιλώσει συνείδησις , όντως ο Εισαγγελέας να  μας διαφωτίσει !!!

4 . Στόχος είναι η ενημέρωση των πολιτών σε αυτά που ειπώθηκαν και που θα ειπωθούν  στα Δημοτικά Συμβούλια !! Αν το αποτέλεσμα των πεπραγμένων στα Συμβούλια δεν σας αρέσει να τα συζητάτε στα σαλόνια σας και στις κρεβατοκάμαρες σας !!
Η ενημέρωση και τα σχόλια του εν λόγο ΜΠΛΟΚ δεν είναι συκοφαντία !!

Θα υπάρξει συνέχεια στην ανακοίνωση του Δημάρχου ........