διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/02/2017

Η σχολή TAEKWON-DO στον ΕΥΟΣΜΟ Θεσσαλονίκης του Γιάννη Ασλανίδη επισκέφτηκε την γενέτειρα του αθλήματος ,την ΚΟΡΕΑ .



Αθλητές TAEKWON-DO από 2 χώρες Γερμανία και Ελλάδα  επισκέφτηκαν την γενέτειρα του αθλήματος ,την περιοχή BUGLYSKA .
 Οι αθλητές του Γιάννη Ασλανίδη επισκέφτηκαν στην συνεχεία την πόλη ΠΟΥΣΑΝ η οποία είναι αδελφοποιημένη με την πόλη της Θεσσαλονίκης , εκεί τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης , τους ξενάγησε στο δημαρχείο όπου έγινε επίδειξη TAEKWON-DO και
ανταλλάξανε αναμνηστικά δώρα . 



 Οι αθλητές του Εύοσμου Θεσσαλονίκης με τον Δάσκαλο τους επισκέφτηκαν τον Ελληνικό ορθόδοξο ναό στην ΣΕΟΥΛ και κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο Ελλήνων Πεσόντων από τον πόλεμο της ΚΟΡΕΑΣ . Στην Τελετή παρευρέθη ο Έλληνας Πρέσβης Διονύσιος Σουρβάνος  και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορέας πάτερ Αμβρόσιος όπου έκανε τρισάγιο εις μνήμη των Ελλήνων πεσόντων .







Την σχολή του Εύοσμου του Γιάννη Ασλανιδη υποδέχθηκε  στο KYKIWON ο πρόεδρος του παγκόσμιου κέντρου διοίκησης του TAEKWON-DO - world headquarters .


Οι αθλητές του Εύοσμου έκαναν προπονήσεις στην MUJU το οποίο είναι και το παγκόσμιο κέντρο πολεμικών τεχνών . Παρακολούθησαν σεμινάρια και εξετάσεις δασκάλων του 5ου ΝΤΑΝ .


Οι αθλητές του Εύοσμου με τον Δάσκαλο τους Γιάννη Ασλανίδη έγιναν οι πρέσβεις του Ελληνικού υγιεί αθλητισμού στην Κορέα .