διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/14/2016

Ο Εμπορικός Ωραιοκάστρου καπελώνει εκδήλωση που ξεκίνησε να διοργανώνει το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου .

Μπράβο στον εμπορικό σύλλογο Ωραιοκάστρου καπέλωσε το τοπικό .
  Εκδήλωση που είχε προγραμματίσει να την κάνει το τοπικό στις 23 του μηνός προπαραμονή Χριστουγέννων βγήκε ο εμπορικός και είπε πως είναι δική του εκδήλωση για να πάρει την χορηγία των 2000 ευρό από την περιφέρεια . Ο άβουλος πρόεδρος του τοπικού ζήτησε μόνο να ακουστεί πως συνέβαλε και αυτός .
Δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμος Ωραιοκάστρου έκανε τα στραβά μάτια για να  βοηθήσει τον εμπορικό να πάρει την χορηγία , και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό ζήτησαν και από τα καταστήματα χρήματα για τα έξοδα τις εκδήλωσης . Ένας εμπορικός που δεν έχει συμβάλει καθόλου στην ανάπτυξη του τόπου , ένας εμπορικός χωρίς προτάσεις , με ανούσιες εκδηλώσεις και φτωχές ιδέες για την ανάπτυξη των τοπικών καταστημάτων .Ένας εμπορικός με μόνο 24 μέλη να κλέβει ιδέες άλλων και να  καπελώνει ακόμη και τον ίδιο τον Δήμο , Αντιδημάρχους και τοπικό συμβούλιο .
Για να έχουμε και καλό ρώτημα που λένε και οι παλιοί γιατί
ζητήσατε χορηγία από καταστήματα να τα βάλετε στο μπάνερ αφού τα μαγαζιά τους είναι δίπλα . Ξέρετε ότι το στριτ πάρτι δεν έχει εξέδρα και γίνετε σε όλον τον δρόμο , άλλα αφού δεν είναι δική σας πρόταση πως να το ξέρετε !!!
Αλλά δεν φταίτε εσείς κάποιοι Αντιδήμαρχοι φταίνε που σας έβαλαν στην σκέψη και την ιδέα του τοπικού , φυσικά και ο πρόεδρος του τοπικού ο κύριος δεν ξέρω δεν άκουσα δεν είδα , ο κύριος να ακουστούμε και μεις .
 Για να ξέρετε λοιπόν Ωραιοκαστρίτες στην εκδήλωση που θα γίνει ,αν γίνει στις 23 του μηνός , ο εμπορικός σύλλογος ζήτησε να την κάνει μόνος του , θα γράψει υπό την αιγίδα του Δήμου , για να πάρει χορηγία από την περιφέρεια 2000 ευρό . Για να ξέρετε λοιπόν στα 2000 ευρό που θα ζητήσουν από την Περιφέρεια θα προστεθούν και αυτά που ζήτησαν από εσάς . Οι κύριοι αυτοί είπαν σε συνάντηση  με τον αντιδήμαρχο Αταμιαν και με την τοπική σύμβουλο Στέλλα Ιννου πως είχαν 1000 ευρό για να συμβάλουν στην εκδήλωση και όχι για να κάνουν την εκδήλωση  , αλλά για μερικούς πολλά τα λεφτά ( ΑΡΗ ) . Για στολισμό φυσικά χρησιμοποιήθηκαν δεντράκια περσινά σε σχέση με άλλους εμπορικούς που κάνουν τα πάντα για τις τοπικές αγορές τους βλέπε Τούμπα , βλέπε Εύοσμο .
Μακάρι να πετύχει κύριοι να πάρετε τα 2000 ευρό αλλά να ξέρετε ότι η ιδέα και το πρότζεκτ ήταν του Τοπικού , και να γνωρίζει το Ωραιόκαστρο πως το τοπικό θα  το έκανε για τα καταστήματα ενώ εσείς το κάνετε για το ταμείο σας .
Συγχαρητήρια σε ανθρώπους του Τοπικού Συμβουλίου που προσπάθησαν να κάνουν μια γιορτή προς όφελος των καταστημάτων χωρίς αυτά να έχουν κάποιο κόστος σε αντίθεση με τον Εμπορικό  σύλλογο που τους ζήτησε λεφτά με επιστολή για να κάνει την ίδια γιορτή .