διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

8/10/2016

ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!






































ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016
ДВИЖЕНИЕ  ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ  ДРУЖБЫ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09.08.2016:
Η Αικατερίνη Γκελάντσε Τζουγκασβίλι (ΕΚΑΤΕΡИΗΑ ΓΕЛΑД3Ε) ήταν μια πολύ ευσεβής Χριστιανή Ορθόδοξη μητέρα. Όνειρό της ήταν να γίνει ο μοναχογιός της παπάς. Ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι (ИΟСИΦ ΒИССΑΡИΟΗΟΒИЧ ДЖУΓΑШΒИЛИ) μεταξύ 15-20 ετών (1894-1899) σπούδασε θεολογία και ιερατική στο Πνευματικό Ίδρυμα της Τιφλίδας, το καλύτερο κολέγιο κληρικών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ήταν ένας από τους άριστους φοιτητές και διακρίθηκε για την οξυδέρκεια και το μνημονικό του. Για χρόνια στο επαναστατικό κίνημα τον αποκαλούσαν «Ο Παπάς».
       Το 1941 ως Γ.Γ. του Κ.Κ.Σ.Ε., ατσάλινος (СΤΑЛИΗ) πια, αποκατέστησε την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και την ηγεσία της, κι επαναλειτούργησαν
δεκάδες χιλιάδες ναοί. Τότε πρωτοεμφανίστηκε η μορφή του στη ρωσική αγιογραφία. Τώρα το Κ.Κ. της Ρωσικής Ομοσπονδίας εισηγήθηκε με καμπάνια την επίσημη αγιοποίηση του Ιωσήφ Τζουγκασβίλι. Το Κρεμλίνο και ο Πρόεδρος Πούτιν είναι θετικοί, γιατί είναι παράδοση για εθνικούς ηγέτες που ευεργέτησαν την Ορθοδοξία και μαρτύρησαν να αγιοποιούνται, όπως οι τσάροι Αλέξανδρος Νέφσκι (ΑЛΕΚСΑΗДΡ ΗΕΒСΚИЙ), Ντμίτρι Ντονσκόι (ДΜИΤΡИЙ ДΟΗСΚΟЙ) και Νικόλαος Β’ Ρωμανώφ (ΗИΚΟЛΑЙ ΙΙ).
Ήδη για πολλούς Ρώσους λαϊκούς και κληρικούς ο Άγιος Ιωσήφ Στάλιν είναι άγιος και η εικόνα του κοσμεί πολλούς ναούς και οικείες! Ο επικεφαλής του Κ.Κ. Αγίας Πετρούπολης Σεργκέι Μαλίνκοβιτς (СΕΡΓΕИ ΜΑЛИΗΚΟΒИЧ) εκτιμά ότι ως το τέλος του 21ου αιώνα οι εικόνες του Αγίου Ιωσήφ Στάλιν θα βρίσκονται σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες!
Facebook: ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016