διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

8/16/2016

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!


















ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016
ДВИЖЕНИЕ  ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ  ДРУЖБЫ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16.08.2016:
Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Με συνοπτικές διαδικασίες οι βουλγαρικές αρχές παρέδωσαν στην Τουρκία τον επιχειρηματία Αμπντουλάχ Μπουγιούκ, φερόμενο ως χρηματοδότη του τουρκικού πραξικοπήματος. Η βουλγαρική κοινή γνώμη δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Ερντογάν και τη χώρα του  και από την αρχή θεώρησε το τουρκικό πραξικόπημα στημένο. Όμως ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ ζητά να μιλούν με προσοχή για την Τουρκία «για να μην τη θίξουν».
«ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ» δηλώνει ο Χρίστο Ιβανόφ (ΧΡИСΤΟ ИΒΑΗΟΒ) πρώην
Αναπληρωτής Πρωθυπουργός κι Υπουργός Δικαιοσύνης της Βουλγαρίας και νυν Δ/ντής του κρατικού Ινστιτούτου Νομικών Πρωτοβουλιών, και καταγγέλλει ως «αυθαίρετη  και αναξιοπρεπή την παράδοση ενός ανθρώπου που απειλείται η ζωή του στην Τουρκία».
Στη τουρκική τηλεόραση ο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου ευχαρίστησε δημόσια τη Βουλγαρία για τη συνεργασία της. Οι Βούλγαροι πολίτες δυσαρεστήθηκαν από την φιλοτουρκική πολιτική της Σόφιας. Η κυβέρνηση Μπορίσοφ ακολουθεί τη ρωσική γραμμή υποταγής στη Τουρκία και στο νέο-οθωμανό «σουλτάνο» Ερντογάν.
Η κυβέρνηση Πούτιν υποσχέθηκε στον Μπορίσοφ ότι η Ρωσία θα χρηματοδοτήσει τη δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου στο Μπέλενε αρκεί να στηρίξει την Τουρκία. Ο Μπορίσοφ έφτασε στο σημείο να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ικανοποιήσει την Τουρκία και να χορηγεί βίζες για τους Τούρκους πολίτες.
Facebook: ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016