διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/07/2016

ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016 ДВИЖЕНИЕ ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ ДРУЖБЫ 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06.05.2016: Εμίρ Κουστουρίτσα















ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016
ДВИЖЕНИЕ  ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ  ДРУЖБЫ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06.05.2016:
Εμίρ Κουστουρίτσα (19/04/2016): «Απέρριψαν την ταινία μου “On the milky way” με την MonicaBellucci στις Κάννες, λόγω της φιλίας μου με τον Πούτιν». Μεγάλη ήταν και η δυσαρέσκεια της Ιταλίδας εθνικής σταρ για τη ρατσιστική συμπεριφορά του Φεστιβάλ Καννών απέναντι στη νέα της ταινία!
Τα φιλονατοϊκά payrolls της δυτικής κινηματογραφικής βιομηχανίας δεν επέτρεψαν προσχηματικά την συμμετοχή της νέας ταινίας του μεγάλου Σέρβου σκηνοθέτη στις Κάννες. Δεν του συγχωρούν την προσωπική του φιλία με τον Ρώσο Πρόεδρο. Ούτε τις δηλώσεις του τον Δεκέμβριο του 2015 στα 10α γενέθλια του
ειδησεογραφικού πρακτορείου RUSSIA TODAY, όπου παραβρέθηκε με τον Πούτιν, και εισηγήθηκε την: «Δημιουργία ρωσικής στρατιωτικής βάσης στη Βαλκανική Χερσόνησο, και ειδικά στη Σερβία». Δεν τον ενοχλεί να τοποθετηθούν ρωσικοί πύραυλοι ακόμη και στην αυλή του! Θεωρεί ότι: «Η επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια είναι αντιπαραγωγική κίνηση. Παρομοιάζω αυτό το σύστημα με την εποχή των Φαραώ, με βασικό χαρακτηριστικό τον πλουτισμό του 3% του πληθυσμού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας».
Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει σοβαρά με τον ‘Σοφό των Βαλκανίων’, όπως τον αποκαλούν, γιατί τα ζούμε και τα βλέπουμε…

Facebook:Κίνηση Ελληνορωσσικής Φιλίας 2016