διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/11/2016

ΛΑΙΛΑΠΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Α.Ε.Ε.



Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες,
Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι προσφέρει η Ευρωπαϊκή (δηλ. Γερμανική) Ένωση στην Ελλάδα και ειδικά στη μικρομεσαία οικονομία της αγοράς αυτή τη στιγμή, εκτός από: μνημόνια εξοντωτικής λιτότητας-ακρίβειας-υπερφορολόγησης-ανεργίας-αδικίας, καταστροφή της δημόσιας ασφάλισης και συνταξιοδότησης, αφανισμό των Ελεύθερων Επαγγελματιών, capital controls και πλαστικό χρήμα, κλείσιμο των συνόρων, εγκατάσταση μουσουλμανικών πληθυσμών, εκμηδενισμό του τουρισμού, καταποντισμό της πρωτογενούς παραγωγής.
Με λίγα λόγια η Ε.Ε. κι η ευρωζώνη δεν μας προστάτευσαν από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, αντιθέτως μας ρημάξανε!
Από την άλλη το ΝΑΤΟ δεν προστατεύει τα σύνορά μας, δεν απέτρεψε τη μαζική μετοίκηση μουσουλμάνων και τη μετατροπή της Ελλάδας σε Γκουαντάναμο. Αντιθέτως, μας
απομακρύνει από την ενεργειακή, οικονομική, αγροτική, τουριστική, αλλά και αμυντική συνεργασία με τη Ρωσική Ομοσπονδία, που αν είχε προχωρήσει δεν θα είχαμε όλα αυτά τα δεινά. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, και τίποτα δεν είναι μη ανατρέψιμο.
Ε.Ε. και ΝΑΤΟ μας επέβαλαν κυβερνήσεις υποταγμένες και διεφθαρμένες ως το μεδούλι. Σε βαθμό που όταν ένας επιχειρηματίας όπως ο Ιβάν Σαββίδης αποδίδει φόρους 308 εκ. € στο ελληνικό δημόσιο, στο κρατικό ταμείο, προς όφελος όλων μας, αυτόν τον λοιδορούν αντί να τον εκτιμούν.    
ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΩΝ 12.000 € ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ!  Η κυβέρνηση σου ή να συμμορφωθεί ή να παραιτηθεί!
Είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό Νομικών και Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών, κι επιμένουμε στη συντονισμένη μαζική παύση πληρωμών προς το δημόσιο. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, 09/03/2016