διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/21/2014

Τον ( ΑΧΌΡΤΑΓΟ ) Γρήγορα !



Πολύς ντόρος για την απόπειρα δωροδοκίας στον Χαϊκάλη . Ακούσαμε κασέτες και πολλές γνώμες περί νομιμότητας της μαγνητοφώνησης της συνομιλίας , περί της εγκυρότητας των λεγομένων και γενικότερα της ύπαρξης κινήτρων . Μέχρι και τον ονομαζόμενο ( ΜΕΣΙΤΗ ) κάποιοι του κύκλου του τον αποκαλούν χαζό , και μυθομανή . Χαζός _ Ξεχαζός ο τύπος αυτός συναντήθηκε με τον Χαϊκάλη και του πρόσφερε χρήματα .
Αυτό είναι ξεκάθαρο . Αν είναι παράνομο ή όχι δεν με ενδιαφέρει καθόλου . Με ενδιαφέρει ότι υπάρχουν  πλέον και αποδείξεις για απόπειρα χρηματισμού , _ κάτι το οποίο
σχεδόν το ξέραμε _. Μπορεί για τον νόμο να είναι επιλήψιμο , στις συνειδήσεις μας όμως η βρωμιά και η δυσωδία κοντεύει να μας πνίξει .
Κύριε Πρωθυπουργέ , το πολιτικό σας παρελθόν είναι ομιχλώδες και επικίνδυνο . Το πολιτικό σας παρών είναι περίπου το ίδιο , από άλλη θέση όμως . Τότε ήταν ο Συμπιλίδης που έριξε την Κυβέρνηση με άγνωστο αντίτιμο . Τώρα είναι ο Αποστολόπουλος που μοιράζει ΕΥΡΩ για διατήρηση της Κυβέρνησης .
Κύριε Πρωθυπουργέ , συμμαχησατε με τον Διάβολο ( ΒΕΝΙΖΈΛΟ ) για να δημιουργήσετε ένα πολιτικό μόρφωμα που κυβερνά την κατακαϊμένη χώρα μας .
Κύριε Πρωθυπουργέ , σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις σας , εσείς και ο Βενιζέλος ( ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ) έχετε το πολύ 26% όπερ μεθερμηνευόμενον το 74% των Ελλήνων ΔΕΝ σας θέλει ούτε για κλητήρες .
Κύριε Πρωθυπουργέ , μιλάτε για ανωμαλία στη χώρα , αν πάμε σε εκλογές λόγω μη εκλογής Προέδρου . Από πότε είναι ανωμαλία η προσφυγή στις κάλπες ? Ο κυρίαρχος λαός ( sic ) δεν αποφασίζει ?  Οπως πολλάκις έχετε πει !!
Κύριε Πρωθυπουργέ , σταματήστε την κινδυνολογία και τους εκφοβισμούς για δήθεν κατάρρευση της οικονομίας και έξοδο από το ΕΥΡΩ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ .
Ο βρεγμένος φοβάται την βροχή ?
Πόσο κακό ακόμα μπορεί να γίνει ?
Κύριε πρωθυπουργέ , γράψατε και γράφετε με τα μελανότερα χρώματα πολιτική ιστορία . Θα σας θυμούνται στο μέλλον ως αποστάτη και προδότη , την ψυχοπάθεια σας μπορεί να μην την αναφέρουν . Το κακό όμως είναι ότι την ζούμε εμείς στο πετσί μας σήμερα .
Κύριε Πρωθυπουργέ , προτείνω στον ψυχίατρό σας , να αυξήσει την δόση των χαπιών σας . Εχουμε ένα ωραίο μέρος εδώ στην Θεσσαλονίκη , Σταυρούπολη το λένε , έχει και ωραία δωμάτια .Να ξέρετε ότι θα σας επισκεφθώ και θα σας φέρω μια στολή Ναπολέοντα από τα jumbo , και μια φωτογραφία του Τσίπρα για να ξεθυμενετε .
Να μην ξεχάσετε και τον Αδωνι . Αυτόν θα του πάρουμε ένα παράθυρο να κάθετε όλη μέρα και να τσιρίζει σαν υστερική γεροντοκόρη .
ΑΕΡΑΑΑ  , ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ .

EXORISTOS .