διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/14/2014

ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

ximika-kourdoi1

Οι τζιχαντιστές κάνουν χρήση χημικών όπλων για να νικήσουν τους Κούρδους
Εικόνες φρίκης από τα θύματα των σχιζοφρενών τζιχαντιστών
Οι παρακάτω φωτογραφίες κάνουν το γύρο το Facebook τις τελευταίες ώρες.
Ο χρήστης Maha Ahmed αναφέρει ότι απεικονίζουν μία
νεκρή Κούρδισσα μαχήτρια. Τα χέρια της και διάφορα άλλα σημεία του σώματός της είναι ξεφλουδισμένα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι τα ισλαμιστικά κτήνη χρησιμοποιούν χημικά όπλα στο Κομπάνι.
ximika2
Μέσω των φωτογραφιών, οι Κούρδοι προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές όχι μόνο εναντίον τους αλλά κατά της ανθρωπότητας.
«Η ISIS χρησιμοποιεί τώρα χημικά όπλα εναντίον των Κούρδων μαχητών στο Κομπάνι. Οι φωτογραφίες μόλις έφτασαν από το Κομπάνι, γι” αυτό εκλιπαρούμε, ικετεύουμε όλο τον κόσμο να κινηθεί αμέσως για να σταματήσει την ISIS πριν σφάξει τους αμάχους.
Το Κομπάνι κινδυνεύει από τα χημικά όπλα των τζιχαντιστών. Τουλάχιστον 12.000 άνθρωποι -μαχητές και άμαχοι- βρίσκονται εντός της πόλης αυτή την ώρα», αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες. Tα παραπάνω τα διαβάσαμε και τα μεταφέρουμε με πηγές το πάντα καλά ενημερωμένο olympia.gr αλλά και το kostasxan.blogspot.gr.
ximika3
Aυτά τα καθάρματα που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες πολεμικού παραλογισμού υποθάλπονται από την Τουρκία και τον Βεζύρη της.