διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/11/2014

Παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και στόχων της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 9-4-2014 στο Δημοτικό Κτήριο Παύλος Μελάς (ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου),  η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και στόχων της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ  μπροστά σε μεγάλο πλήθος ακροατών.
Την παρουσίαση άνοιξε ο επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Γρηγόρης Εδιρνέλης, παρουσιάζοντας σε συντομία τις βασικές αρχές και τους πυλώνες της  ΑΛΛΗΛΕΓΓΤΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  αλλά και τη φιλοσοφία πάνω στην οποία θα στηρίξει η Κίνηση το μοντέλο διοίκησης που θα  επιδιώξει να εφαρμόσει σαν Δημοτική Αρχή μετά τις εκλογές του Μαΐου.
Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στην τριμελή επιτροπή προγραμματικών θέσεων και στόχων που αποτελείται από τους κ.κ. Κοσμίδη Παντελή, Μεκέση Μάκη και Πασσιά Νίκο (σε απόδειξη της θέσης της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ περί μη Δημαρχοκεντρικού τρόπου διοίκησης), οι οποίοι ανέλυσαν λεπτομερώς επτά  προγραμματικούς άξονες και τις θέσεις της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Ακολούθησαν ερωτήσεις και δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις.
Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους το γεγονός της κοπιαστικής, αναλυτικής  και ρεαλιστικής προγραμματικής δουλειάς που έκαναν τα μέλη της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, συλλέγοντας και καταγράφοντας τα κατά τόπους προβλήματα των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Ωραιοκάστρου και προτείνοντας λύσεις ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Εδιρνέλης έκλεισε την παρουσίαση επιλογίζοντας πως οι προγραμματικοί στόχοι και θέσεις της Κίνησης θα εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες προτάσεις όχι μόνο μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές.