διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/15/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Απο το << ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ >>

Ωραιόκαστρο, 14-4-2014




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Γ. Παπακωνσταντίνου μας κατηγορεί για την απουσία διαδικτυακής
εφαρμογής που… λειτουργεί σχεδόν τρία χρόνια!

Άγνοια ανεπίτρεπτη για έναν διεκδικητή του δημαρχιακού αξιώματος που έχει μάλιστα διατελέσει Αντιδήμαρχος της διοίκησης του κ. Νίκου Μπάτου και δεκαέξι χρόνια δημοτικός σύμβουλος επιδεικνύει ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν δύο πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του, αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες στο Δήμο Ωραιοκάστρου και την αξιοποίηση του φυσικού αερίου.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα
Ο κ. Παπακωνσταντίνου  σε προεκλογική του εκδήλωση κατηγόρησε το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο ότι δήθεν… αθέτησε προεκλογική του δέσμευση για αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου διερωτήθηκε γιατί δεν προχώρησε συνεργασία του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη διαδικτυακή πλατφόρμα e-trikala και το πρόγραμμα «Δημοσθένης», κόστους 19.000 ευρώ.
Πληροφορούμε, λοιπόν, τον κ. Παπακωνσταντίνου και όποιους άλλους δεν το γνωρίζουν, ότι η διαδικτυακή εφαρμογή που προσφέρει η e-trikala με 19.000 ευρώ… λειτουργεί ήδη στο Δήμο μας, με κόστος… μηδέν ευρώ!
Είναι η γνωστή «Γραμμή του πολίτη» για την απευθείας επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου μέσω του αριθμού 8001157013 και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης dimosoraiokastrou@gmail.com, που υπάρχει εδώ και τρία σχεδόν χρόνια…
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να αποκομίσει ο κ. Παπακωνσταντίνου στην εκτεταμένη παρουσίαση της ηλεκτρονικής εφαρμογής από το περιοδικό «Η Αλήθεια Τώρα!», από το Νοέμβριο του 2013, μέσα από το σχετικό λινκ:
https://docs.google.com/file/d/0B694lGMBLCCfeHQtc1lTWWd4Z2s/edit
Το φυσικό αέριο
Παράλληλα, σε τηλεοπτικό «ντιμπέιτ» μεταξύ υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Ωραιοκάστρου, ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε δεύτερο δείγμα άγνοιας, υποστηρίζοντας, σαφώς λανθασμένα, ότι δεν μπορεί να υπάρχει καυστήρας φυσικού αερίου σε κατοικημένη περιοχή, διότι… εκπέμπει ρύπους. Κάτι το οποίο σαφώς δεν ισχύει, όπως είναι τοις πάσι γνωστό και σαφώς επιβεβαιωμένο από σχετικές μελέτες.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε πρόθυμοι να παράσχουμε στον κ. Παπακωνσταντίνου καλόπιστη πληροφόρηση για όποιο ζήτημα εκείνος αγνοεί.