διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

9/17/2013

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ?

  Θα προσπαθήσουμε με απλά λόγια να σας παρουσιάσουμε την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση στον Δήμο Ωραιοκάστρου . Οι εκλογές είναι κοντά και οι μόνες σοβαρές υποψηφιότητες είναι του κυρίου Σαραμάντου και του κυρίου Γαβότση .Ο κύριος Μπάτος δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει . Ακούγεται δε ότι ο κ. Μπάτος θέλει να κάνει συμμαχία με τον κ. Γαβότση , αναλαμβάνοντας την θέση του γενικού γραμματέα .
  Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή .Ο κ. Μπάτος μετά την εκλογική του ήττα χάθηκε από το προσκήνιο . Ίσως δεν περίμενε ότι θα

χάσει την Δημαρχεία στις προηγούμενες  εκλογές .Έτσι λοιπόν τώρα που θέλει να πάρει το << αίμα >> του πίσω δεν έχει φροντίσει για σοβαρό αντικαταστάτη .Ίσως φταίει και ο ίδιος , μέσα στην θύελλα το τι θα κάνει έρχονται και τα μηνύματα του κόσμου που δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για αυτόν .
 Ίσως και γιαυτό να θέλει να πατρονάρει κάποιον άλλον με τα παλαιά στελέχη του για να δει τον κ. Σαραμάντο στην αντιπολίτευση
.Μη ξεχνάτε ακόμη ότι η εκλογική ήττα ήρθε από την περιοχη του κ.Γαβότση.
  Ο κ. Γαβότσης είναι ο άνθρωπος αυτός που έχει για όλα τα πράγματα άποψη . Κάνει συνέχεια αντιπολίτευση , αλλά η δύναμη του σταματάει στο ύψωμα πριν μπει στο Ωραιόκαστρο .Βλέπει λοιπόν κάθε πρόταση << Μπάτου >> σαν σανίδα σωτηρίας . Αφού η κ. Αλίρη δεν θα κατέβει στις εκλογές είναι << βούτυρο στο ψωμί >> του να έρθει σε συμφωνία με τον κ. Καρύδη . Ο οποίος κ. Καρύδης βλέποντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει ούτε στην βουλή θα ήταν επιτυχία να γίνει << αντιδήμαρχος >> . Έτσι λοιπόν ο κ. Γαβότσης τάζει τα πάντα για να γίνει << βεζίρης στην θέση του Βεζίρη >> .
 Ο κ. Σαραμάντος με παλαιοκομματικές τακτικές έχει ταμπουρωθεί στην Δημαρχεία και περιμένει να δει τις κινήσεις των αντιπάλων του . Επειδή νομίζει ότι ακόμη είμαστε στην εποχή της ΕΡΕ θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα . Έχει δώσει άτυπη άδεια στον κ. Τσακίρη για να λειτουργεί την παράνομη πισίνα στην περιοχή της Γαλήνης , όταν η προηγούμενη διοίκηση την είχε σφραγίσει , εκκρεμούν και δεκάδες μηνύσεις   στο αστυνομικό τμήμα .Έχει ακόμη βάλει τον γυρολόγο των ομάδων του Ωραιοκάστρου κ. Τσακίρη να αναλάβει τον ΔΑΣΩ . Νομίζοντας ότι έτσι θα έχει έναν ακόμη  μοχλό πίεσης προς τον κόσμο για να πάει δίπλα τους . Λες και ο κόσμος δεν ξέρει ότι τα βιβλία του ΔΑΣΩ είναι στον εισαγγελέα . Με παλαιές τακτικές λοιπόν ο Δήμαρχος προσπαθεί να κρατηθεί στην θέση του .Έχουμε και άλλα πολλά τα οποία θα τα λέμε μέχρι την ημέρα των εκλογών .
  Υπάρχει και το καλό παιδί του Παλαιοκάστρου , ο κ. Παρπόρης , ο οποίος έχει την υποστήριξη της κ. Αλίρη . Αλλά μέχρι τώρα είναι άχρωμος , άοσμος , και άγευστος ,ίσως μας δείξει έναν άλλον χαρακτήρα προσεχώς .
   Ο κόσμος του Ωραιοκάστρου βλέπει αυτά που συμβαίνουν και απορεί , ουσιαστικά δεν θέλει Δήμαρχο << εκτός συνόρων >> , άλλωστε ο μεγαλύτερος όγκος του δήμου κατοικεί στο Ωραιόκαστρο, Παλιόκαστρο , Γαλήνη .

 ΤΑΞΗ-ΘΕΤΗΣ .