διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/03/2019

<< ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ >> !!!! Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !!!

Σε πανικό βρίσκεται η παράταξη Γαβοτση μετά την αποχώρηση πετυχημένης συμβούλου !
Φυσικά ο άνθρωπος  << αράχνη >>  του Δημάρχου άρχισε να βγάζει χολή , διότι αρχίζει να φαίνεται πλέον στον λαό του Ωραιοκαστρου , ότι είναι μια παράταξη χωρίς μέλλον , χωρίς πρόγραμμα , και χωρίς τελικά , όραμα .
Σήμερα μια πετυχημένη σύμβουλος της διοικούσας παράταξης τα βρόντηξε και έφυγε ! Φανταστείτε λοιπόν τι γίνετε όταν μια παράταξη διοικείτε , όχι από τον επικεφαλή , αλλά από κλίκες και παρεάκια !
Φανταστείτε  πόσο υπέφερε ο κόσμος του Ωραιοκαστρου από την απραξία , την αυλή του Δημάρχου, και τους Πραιτοριανούς αυτού !
Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε ο  << κρυφός Δήμαρχος >> , εναντίων μιας πετυχημένης Συμβούλου !

Είπε«Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς»…

Δηλαδή ουσιαστικά κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια !
Μη ξεχνάς έχεις 3 Αντιδημάρχους του Μπατου !
Ο ένας από αυτούς εμπλέκεται σε σκάνδαλο , ο άλλος
δηλώνει πως δεν θα κατέβει στις εκλογές , και ο τρίτος με τις πράσινες πισίνες από αμέλεια ,  και τα μπαλωμένα γήπεδα  , τα έκανε πετυχημένα έργα !
Μη ξεχνάς πως , από δικιά σου υπαιτιότητα έφυγε ακόμα ένας Αντιδήμαρχος και μια πετυχημένη δημοσιογράφος !
Μη ξεχνάς πως δηλώνεις στον κόσμο ότι είσαι ειδικός σύμβουλος ! Δηλαδή τι κάνεις εκεί στον Δήμο  ??? Εσύ πληρώνεσαι ή το κάνεις από εθελοντισμό ???
Μη ξεχνάς πως από <<  διάφορα λόγια >> ,έφυγε μια Σύμβουλος , και ένα μέλος της παράταξης σου !
Μη ξεχνάς πως από  << Προδοσίες >> , έφυγαν και άλλα πολλά μέλη της παράταξης σου βλέπε Χατζηαγόρου   Βαγγελης , Γκουμα , Μεσιακαρη και πολλοί άλλοι ....!!!!
Εμείς θα λέγαμε ο χρόνος της παράταξής σου τελειώνει !

Είπες . 
Μόνο αυτή η ερμηνεία μπορεί να αποδώσει ακριβοδίκαια την αποσκίρτηση δημοτικής συμβούλου, η  οποία έπειτα από 13 χρόνια δίπλα σε μια παράταξη θυμήθηκε 1,5 μήνα πριν από τις επερχόμενες εκλογές πως έχει παράπονα και αντιρρήσεις.
Αντι να της πείτε της Συμβούλου ένα μεγάλο ευχαριστώ , που 13 χρόνια έτρεχε  για να είσαι εσύ ειδικός σύμβουλος , μάτωνε στην αρένα των ψήφων , εργαζότανε σκληρά για το καλό των πολιτών , θέλεις να αποδώσεις και ακριβοδίκαιες φανφάρες .
Ναι κύριε , << Υπό-Γαβοτση >> , 13 χρόνια μάζευε παράπονα ώσπου ξεχείλισε το ποτήρι και είπε ένα μεγάλο  << ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ >> !!!
13 χρόνια ο κόσμος την αγάπησε και την ψήφιζε , έβλεπε το έργο της , και δεν περίμενε  να κάνεις  εσύ τον ακριβοδίκαιο δικαστή !

Είπες .
Με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και αδιαφάνεια αποφάσισε πως δεν αναγνωρίζεται το έργο της και πως…βλάπτεται η προσωπικότητα της.
Όταν ένας σύμβουλος αναγνωρίζετε από τον λαό και εκτιμάτε από τους αντιπάλους δεν χρειάζεται να μεθοδεύσει τίποτα .
 13 χρόνια δεν υπήρξε ποτέ αδιαφανείς , δεν έχει κανένας να την προσάψει οτιδήποτε , και έρχεσαι εσύ τώρα να μιλήσεις για  μεθοδεύσεις και αδιαφάνειες !
Πες μας λοιπόν να ξέρουμε και εμείς οι αδαείς τις μεθοδεύσεις !
Μη  πετάς λάσπη στα διαμάντια , αυτά πάλι διαμάντια θα είναι !
Ναι κύριε << υπό-Γαβοτση >> , δεν αναγνωρίστηκε το έργο της , γιατί άλλοι μεθόδευαν την εκλογή αγαπημένων  συμβούλων , λες και είναι πρόβατα οι ψηφοφόροι !

Είπες .
Εκτός από το προφανές της επιλογής του χρόνου αποχώρησης, που υποδεικνύει «πολιτική σκοπιμότητα και συναλλαγή», θεώρησε τον εαυτό της πως είναι «Βασιλικότερα του Βασιλέως» ζητώντας ούτε λίγο-ούτε πολύ προνομιακή μεταχείριση από την παράταξη της, ξεχνώντας πως πολιτικά και αυτοδιοικητικά απέκτησε υπόσταση, και οι πολίτες, την τίμησαν με την ψήφο τους μέσα από αυτήν.
Όταν λες συναλλαγή τι εννοείς ????
Μιλάς για λεφτά ???
Αν μιλάς για λεφτά , πρέπει να αποδείξεις τα λεγόμενα σου , αν δεν το αποδείξεις είσαι ένα βρωμερό και τρισάθλιο σκουλήκι ! Αλλιώς βγες και πες τι εννοείς συναλλαγή !!

Τα δικά σας λάθη είναι πολιτική σκοπιμότητα του άλλου ???
Μα τι πανικός είναι αυτός που σας δέρνει !!!

Δεν ζήτησε προνομιακή μεταχείριση , ζήτησε ίση μεταχείριση .
Για φαντάσου 4 εκλεγμένους σε μια γιορτή , να μιλάει μόνο ένας , και οι υπόλοιποι να κάνουν τις γλάστρες !
Το δελτίο τύπου τις γιορτής  , να δείχνει τον Δήμαρχο και τον έναν να μιλάει !!!!!!
Αυτό δεν κάνατε ??
Μιλάς και  για επιλογή χρόνου , από αυτό φαίνεται η τσαπατσουλιά της παράταξης σου . 
Ο Λαός του Δήμου Ωραιοκαστρου θέλει πρόγραμμα και έργα , κάτι που εσείς δεν έχετε !

Είπες .
Είναι σαφές πως «Εφιάλτες» εξακολουθούν να υπάρχουν και όσο ζυγώνουν οι εκλογές, οι «μάσκες θα πέφτουν»
Σε αυτό συμφωνούμε , μπορείς να κοιτάξεις τον καθρέφτη , κάτι θα δεις !

Είπες .
Οι πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου ξέρουν να στηρίζουν ανθρώπους που παραμένουν πιστοί στις ανιδιοτελείς αρχές και αξίες, και όχι τους γυρολόγους, και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρχει ενδοτικότητα και καμία ανοχή  για όσους καταπατούν αρχές και αξίες, και αυτό να είναι ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ιδιαίτερα δε για όλους όσους θεωρούν πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μία αρένα εξυπηρέτησης των προσωπικών τους συμφερόντων.
Μιλάει η παράταξη σου για γυρολόγος ????
Το 2014 πήρατε την μισή παράταξη του Μπάτου !
Οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκαστρου ψηφίζουν τους ανθρώπους εκείνους που δουλεύουν και αγωνίζονται μαζί τους και όχι τα παράσιτα !


Όπως λες λοιπόν και εσύ  , εμείς δίνουμε συγχαρητήρια στην εν λόγο σύμβουλο όρθια από αριστερά  , που είχε το σθένος και το θάρρος να σταθεί δίπλα στους πολίτες και όχι στα παρεάκια της παράταξης σου !
Ελπίζουμε πως αν υπάρχει φωτογραφία να είναι εξίσου καλή όπως τις κυρίας ΙΝΝΟΥ !