διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/30/2019

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ????? ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΈΝΟ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΚΑ ????

Αυτά που γράφεις και κατηγορείς μια εκλεγμένη σύμβουλο ισχύουν από τις εκλογές του 2014 ?? 
Διότι αν ισχύουν  , τότε μιλάς και  για τους 2 αντιδημάρχους που έχει η παράταξη σου τώρα !! Όλοι στο Ωραιόκαστρο θυμόμαστε πως αυτοί ήταν στην παράταξη του Ν. Μπατου !!
Για να τα βάλουμε κάτω λοιπόν να δούμε γιατί φεύγει ο κόσμος από την παράταξη Γαβοτση !
Φεύγουν γιατί δεν κάνατε τίποτα για τον Δήμο  5 ολόκληρα χρόνια !
Φεύγουν γιατί υπάρχει ένα παρεάκι , που κάνει κουμάντο σαν να είναι Τσιφλίκι τους ο Δήμος !
Φεύγουν γιατί ο Δήμαρχος , μπορεί να είναι ένας Άριστος γιατρός ,αλλά έδωσε τα κλειδιά του Δήμου σε κάτι ανθρώπους σαν εσένα !
Αυτός απλά << Δημαρχεύει >> !
Φεύγουν γιατί  κατάλαβαν τα βρώμικα
παιχνίδια που παίζουν , μερικοί εκεί στην παράταξη σου , στις πλάτες νέων εκλεγμένων , προσπαθώντας να τους φιμώσουν και να τους παραγκωνίσουν !
Φεύγουν γιατί δεν έχετε μέλλον αλλά ούτε και όραμα για τον τόπο που ζούμε !
Μερικοί το κατάλαβαν νωρίς όπως Ο Πανουσης , Ο Τσακαλιδης , Η Γερακη , και τόσοι άλλοι , που δεν άντεχαν την απραξία και την αδιαφορία προς τον λαό του Ωραιοκαστρου , δεν άντεχαν την <<  αυλή  >> που δημιουργήσατε γύρο από τον Δήμαρχο  ! 
Αλλά οι φωνές των πολιτών έστω και την ύστατη στιγμή έκαναν τους νέους και νέες εκλεγμένες να φύγουν , από μια παράταξη που το μόνο που έδωσε στον Δήμο μας ήταν ΨΕΜΜΑΤΑ !.
Μπράβο λοιπόν στην ΙΝΝΟΥ που έφυγε και δεν κατηγόρησε κανέναν , μπράβο της που έφυγε σαν <<  παλικάρι >> και πήγε σε μια παράταξη που τουλάχιστον έχει υλοποιήσιμο πρόγραμμα χωρίς ψεύτικα  κλειστά κολυμβητήρια και ενεργειακά στάδια που δεν λειτουργούν !
Εσύ λοιπόν δεν  θα μιλάς  , για εκλεγμένους και εκλεγμένες που έχουν το θάρρος και την δύναμη να κάνουν βήματα μπροστά για το καλό του τόπου ! Αυτοί σκέφτονται τον τόπο , εσύ σκέφτεσαι το παρεάκι σου !
Στο τέλος θα φύγει και ο ΓΑΒΟΤΣΗΣ , αφού θα χάσει τις εκλογές φυσικά   !!