διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/04/2018

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ << kibo >> , με αυτά που γράφει ο Κελεσιδης στο F.B του !!!



  Μετά την ανακοίνωση της κ. Μέρμηγκα , πως θα κοσμήσει το ψηφοδέλτιο  << ΑΝΑΣΑ >> , που επικεφαλής είναι ο κ. Σκαρλάτος , ο Δήμαρχος κ. Γαβοτσης κάνει τα αδύνατα δυνατά να παραιτηθεί η εν λόγο κυρία  από πρόεδρος της ένωσης γονέων !
Η κ. Μέρμηγκα  αφού ξεμπρόστιασε την διοίκηση Γαβοτση με μια ανακοίνωση της , συνεχίζει το έργο , που έχει εκλεχθεί από τους γονείς και κηδεμόνες του δήμου μας , να πράξει μέχρι τέλος της θητείας της !
Ο Δήμαρχος Γαβοτσης μη μπορώντας να ανεχτεί φωνές αγανάκτησης εναντίων της διοίκησης του , η οποία  δεν έκανε τίποτα τα 5 τελευταία  χρόνια , επιστρατεύει παλιούς συνεργάτες του !
Για να θυμηθούμε λοιπόν μερικές τακτικές Γαβοτση , Κελεσιδη !!!
Το 2013
ο Στέργιος Μπατος που ήταν πρόεδρος του ΔΑΣΩ ,δέχεται ανελέητη επίθεση από Κελεσιδη , για να παραιτηθεί από πρόεδρος και να αναλάβουν τον σύλλογο άνθρωποι του Γαβοτση !
Ταυτόχρονα ο άντρας της κ. Αντωνιάδου κάνει μήνυση τον Μπατο για διάφορες δήθεν ατασθαλίες στον σύλλογο ! Φυσικά τα δικαστήρια αθωώνουν τον Στέργιο Μπατο ! Ο Γαβοτσης δεν κατάφερε τότε να ρίξει την διοίκηση Μπατου και ο Κελεσιδης μετά την αθώωση του Μπατου από τα Δικαστήρια  δεν τόλμησε να πει έστω μια συγνώμη για την λάσπη που έριχνε τότε στον Πρόεδρο του ΔΑΣΩ !
Το 2014 Ο Δημήτρης Σαραμαντος δεχόταν επιθέσεις από το μπλοκ του Κελεσιδη  , πως δεν έκανε σαν διοίκηση τίποτα για το Ωραιόκαστρο , ο δε Γαβοτσης   με την ανοιχτή βοήθεια του κ. Παπακωσταντινου κέρδισε τις εκλογές !
Τώρα ο κ. Κελεσιδης μέσα από το Φ.Β του έχει ξεκινήσει επίθεση εναντίων της κ. Μέρμηγκα , προτρέποντας την να παραιτηθεί από πρόεδρος της ένωσης γονέων !
Η κ . Μέρμηγκα φυσικά τοποθετήθηκε υπέρ νέου υποψηφίου Δήμαρχου , του Σκαρλατου Παντελή , και αυτό ο Γαβοτσης δεν μπόρεσε να το ανεχτεί !
Ενημερώνουμε λοιπόν τον κόσμο του Ωραιοκαστρου για να μη πέσει στην παγίδα του κ. Κελεσιδη και Γαβοτση !
Το καταστατικό της πανελλήνιας  ένωσης γονέων λέει ξεκάθαρα πως εκλογές γίνονται το 1ο τρίμηνο κάθε μονού έτους !
Τα ίδια λέει και το καταστατικό της ένωσης γονέων Ωραιοκαστρου !
Οπότε εκλογές η ένωση έχει το 1ο τρίμηνο του 2019 !
Δηλαδή η γενική κατακραυγή που γράφει ο Κελεσιδης , των 2 ατόμων φυσικά , (  κ. Στέλιου Μπατου και κ Β, Ρουση ) , είναι άτοπη ! 
Αλλά ο στόχος δεν είναι να παραιτηθεί η κ. Μέρμηγκα !
 Ο στόχος Γαβοτση , Κελεσιδη , Ρουση και Σ.Μπατου είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις στον κόσμο πως αυτοί με δικές τους πρωτοβουλίες οδήγησαν την κ. Μερμηγκα σε εκλογές !
 Για άλλη μια φορά πιάνουμε τον Γαβοτση να προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις βάζοντας την παλιά φρουρά του 2013 και 2014  ( Κελεσιδη ) να διαμορφώσει την  κοινή γνώμη , εναντίων της κ. Μερμηγκα !
Εκλογές στην ένωση , υποχρεωτικά λόγο καταστατικού  ,θα γίνουν το 1ο τρίμηνο του 2019 όσο και αν χτυπάτε τον  ( απαυτο ) σας και οι 4 !
Φυσικά δεν ενδιαφέρει κανέναν η τεράστια γενική κατακραυγή , ( των 2 ατόμων ) , που παραιτήθηκαν διότι υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη ! 
Έτσι η διοίκηση δεν παραιτείτε !
Κάθε ψήφος , λοιπόν , στον Γαβοτση είναι και μια σφαίρα στην καρδιά του Ωραιοκαστρου !