διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

11/04/2018

Έκτρωμα αυτό που έκανε η Διοίκηση Γαβότση και το ονόμασε γήπεδο 5χ5 !!



















Όπως γνωρίζαμε όλοι το γήπεδο 5χ5 στο Κονατξοπουλειο  , είχε σοβαρό πρόβλημα με τον τάπητα με αποτέλεσμα οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ , Φιλίππου Παλιόκαστρου και Κεραυνού να μη κάνουν προπόνηση εκεί !
Για την ακαταλληλότητα του γηπέδου και την τεράστια φθορά που υπέστη αποκλείστηκα υπεύθυνοι είναι ο Δήμαρχος Ωραιοκαστρου κ. Γαβοτσης , Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αταμιαν , ο Εντεταλμένος κ. Λοκοβίτης και το γραφείο αθλητισμού του Δήμου. 
Είναι υπεύθυνοι διότι 4 ολόκληρα χρόνια δεν έκαναν καμία συντήρηση , 4 ολόκληρα χρόνια δεν έβαλαν στο γήπεδο ούτε κόκκο από το μαύρο καουτσούκ που βάζουν όλα τα 5χ5 γήπεδα .
Το αποτέλεσμα ήταν ο τάπητας να χαλάσει και το γήπεδο να καταστραφεί .
Φυσικά τώρα , εν όψη εκλογών , θέλοντας να δείξουν στον κόσμο ότι κάτι κάνουν , έκαναν αυτό το έκτρωμα που είδατε όλοι !!
Αφού βρήκαν έναν τάπητα παλιό από άλλο γήπεδο , έκαναν αυτά τα μπαλώματα !!! Μπαλώματα που
είναι άλλης γενιάς , μεταχειρισμένα και ο τάπητας του γηπέδου άλλης γενιάς ! Μπαλώματα που έπρεπε να βάλουν καουτσούκ και έβαλαν , << ΑΚΟΥΣΤΕ  >> , χώμα !!
Μπαλώματα που και αυτά επειδή είναι μεταχειρισμένα από άλλο γήπεδο είναι φθαρμένα και ακατάλληλα !
Η φωτογραφία δεν μπορεί να  αποδώσει σωστά τα βαθουλώματα που υπάρχουν και είναι πολύ επικίνδυνα για τα παιδιά , δεν μπορεί αν αποδώσει επίσης τα βουναλάκια που κάνουν το γήπεδο  ακατάλληλο για παιχνίδι . Μια βόλτα στο 5χ5 θα σας πείσει για την προχειρότητα και την τσαπατσουλιά του Δήμαρχου κ. Γαβοτση , του Αντιδήμαρχου αθλητισμού κ. Αταμιαν  , του εντεταλμένου κ Λοκοβιτη και του γραφείου αθλητισμού .
Το γήπεδο , αν ήταν μια φορά ακατάλληλο , τώρα έχει γίνει και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών που αθλούνται μέσα σε αυτό . 
Κύριοι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα παιδιά που μπαίνουν μέσα σε αυτό !! Επιτέλους σταματήστε να δίνετε συχώρεση σε αυτήν τη Διοίκηση δεν έκαναν τίποτα 4 χρόνια και τώρα παίζουν με την σωματική ακεραιότητα των νέων αθλητών μας .
 Κύριε Αταμιαν πέστε μας ο Δήμος Ωραιοκαστρου θα πληρώσει αυτό το απαράδεχτος κατασκεύασμα ??????????
Σταματήστε να κρύβεστε κ . Αταμιαν , βγείτε στον κόσμο και πέστε του την αλήθεια .
Η τσαπατσουλιά και η προχειρότητα αυτής της διοίκησης έχει ξεπεράσει τα όρια !!