διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

11/10/2018

10 λόγους που το Ωραιόκαστρο ΔΕΝ ψηφίζει Γαβότση ! Μέρος ...4ο !!

8ον . Νερό , αποχέτευση - Μυγδονία - Καλλιθέα 

Είναι ένα θέμα που τελικά , ο Δήμαρχος Γαβότσης  , δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις . Οι πολίτες από αυτές τις 2 κοινότητες ταλαιπωρούνται αφάνταστα από τα δηλητήρια που έχει το νερό, και είναι μέσα  στα σπίτια τους !
Το φαινόμενο αυτό δεν είναι τωρινό , υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στην Μυγδονια , από την εποχή που  ήταν Δήμαρχος πάλι ο κ. Γαβότσης .
Πολλές υποσχέσεις ,... ειπώθηκαν πολλά ψέματα , ....πολλές τσαπατσουλιές ,.... πολλές αλλαγές στο δίκτυο ,.... άλλες γεωτρήσεις ή και άτοπες γεωτρήσεις  ......άλλα το αποτέλεσμα είναι πως οι Μυγδονες πίνουν νερό με νιτρικά . 
Ο Δήμαρχος Γαβότσης δεν μπόρεσε εδώ και πολλά χρόνια να λύσει το πρόβλημα των αποχετεύσεων αλλά ούτε και
το πρόβλημα με το νερό που έχει  νιτρικά !
Κάθε φορά που έχει εκλογές ακούμε ένα μεγάλο ΘΑ , από τον κ. Γαβότση , πως θα λύσει το πρόβλημα με ένα μαγικό ραβδακι όπως εκείνα που έχουν οι ραβδομάντες !
Και κάθε φορά  , αφού περάσουν τα χρόνια και έρχονται οι επόμενες εκλογές ... το ξαναθυμάται και ξανά.... υποσχέσεις ......και θα , θα , θα !
4 Χρόνια δεν έχουμε λύση με τα νερά , δεν έχουμε λύση με τις αποχετεύσεις , αλλά έχουμε ένα μεγάλο ΘΑ  για τα επόμενα χρόνια !!!

9ον Χωρίς ΤΟ.Μ.Υ  και κέντρο υγείας !

Φυσικά περιμέναμε μεγαλύτερη ευαισθησία από τον Δήμαρχο-Γιατρό-Γαβότση !
Περιμέναμε αυτός ο Δήμος να έχει τουλάχιστον κέντρο υγείας ή ΤΟ.Μ.Υ . Έτσι  μας είχε πει και κατηγορούσε την Διοίκηση Σαραμαντου που δεν το μεθόδευε το θέμα !
Φυσικά ξέχασε τις υποσχέσεις του , ξέχασε τα λεγόμενα του και 4 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να δημιουργηθεί Κέντρο υγείας στο Ωραιόκαστρο .
Το Ωραιόκαστρο έχασε για μια ακόμη φορά το τραίνο της ανάπτυξης .
Αφού οι κύριοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα ,ξαναβγάζουν από τα συρτάρια τους την παλιά υπόσχεση πως θα κάνουν κέντρο υγείας και ΤΟ.Μ.Υ .
Δεν πιστεύουμε πλέον πως μπορούν να αλλάξουν έστω και μια λάμπα , βλέπουμε πλέον έναν Δήμαρχο να έχει χάσει την ψυχραιμία του , έναν Αντιδήμαρχο να κρύβετε , έναν άλλον Αντιδήμαρχο στην Μυγδονια να προσπαθεί να σώσει την καρέκλα του , βλέπουμε να  προσπαθούν με φαντάσματα του παρελθόντος να αναζωογονήσουν  μια άρρωστη παράταξη ,.......βλέπουμε τον Δήμαρχο να βουλιάζει μαζί με τις υποσχέσεις του !
.....................
Συνεχίζεται !



























Νερό αποχέτευση Μυγδονια Καλλιθέα >