διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/26/2018

Ποιος διοικεί αυτόν Δήμο ο Γαβότσης ή το Α.Σ.Ω ή το γραφείο αθλητισμού !!!


Οι κύριοι απαράδεκτοι που  διοικούν τον Δήμο Ωραιοκαστρου πέφτουν από γκάφα σε γκάφα , ή δεν ξέρουν τι τους γίνετε , ή άλλοι διοικούν και αυτοί άπλα είναι τραγικές φιγούρες !!!
Ο εντεταλμένος αθλητισμού <<  κ.>>  Λοκοβίτης έστειλε έγγραφο στις ομάδες που έχουν ακαδημίες  στο Κονταξοπουλειο , στις 26 Οκτωβρίου  , πως θα γίνουν αγώνες στις 27 Οκτωβρίου !!!!
Το έγγραφο που θα δείτε παρακάτω , γράφει ακόμη πως << σας ενημερώνει το γραφείο αθλητισμού >> .
 Ταυτόχρονα αθλητικός σύλλογος , το ΑΣΩ , στέλνει σημείωμα σαν γραφείο αθλητισμού ή σαν Αντιδήμαρχος Αθλητισμού , ή σαν εντεταλμένος Ωραιοκαστρου πως αύριο δεν θα κάνετε προπονήσεις γιατί είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ...... << Άι στο  @@@ Κ@λο σας >>  .
Κύριοι...... πότε πήρατε αυτή την απόφαση ?????????
Κύριοι δεν ξέρετε τι σας γίνετε  , ποιος κάνει κουμάντο τελικά  , το ΑΣΩ ή ο εντεταλμένος ???  Που είναι ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Αταμιαν ???? Όχι μόνο να έχουμε
τον τίτλο κ. Αταμιαν στα έγραφα του πολιτιστικού Σεπτέμβρη αλλά να διοικήσουμε και λίγο !!!
Οι ομάδες που πήραν τα έγραφα αυτά τρέχουν απόγευμα σήμερα να ενημερώσουν τους γονείς και τα παιδιά ,  και δεν είναι λίγα !
Φυσικά όλα αυτά γίνονται και τρέχει όλος ο Δήμος για να γίνουν και τα εγκαίνια του ΑΣΩ  , που πρόεδρος είναι ο άντρας Δημοτικής Συμβούλου , και φυσικά είναι στο Διοικητικό  , της ομάδας αυτής και ο προϊστάμενος του γραφείου αθλητισμού  .
Τελικά κάθε ψήφος στην παράταξη αυτή είναι και ένα βόλι στην καρδιά του Ωραιοκαστρου !!!