διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/31/2018

Αποστολή 20 αθλητών παραδοσιακού TAEKWONDO από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης , παρευρέθησαν στην Γερμανία σε εορτασμό της διεθνής ομοσπονδίας TAEKWONDO !

Η διεθνής ομοσπονδία Taekwondo Black Belt Center e.V. , μέλος της Βαυαρικής Αθλητικής Ομοσπονδίας BLSV , γιόρτασε τα 40 χρόνια Ζωής !
Ο Υπουργός Εσωτερικών και Αθλητισμού της Βαυαρίας Joachim Herrmann υποδέχτηκε 500 αθλητές από Γερμανία , Ελλάδα , Αυστρία και Κύπρο !!
Στα πλαίσια του εορτασμού ο
 Grand Master Ευστράτιος Παπαδελλης διοργάνωσε ειδικό σεμινάριο προς τον Υπουργό αθλητισμού της Βαυαρίας , τους αθλητές και στον κόσμο που παρευρέθησαν στην εορτή .
Η διεθνής ομοσπονδία Taekwondo Black Belt Center τηρώντας αυστηρούς κανόνες εξετάσεων , είχε να χορηγήσει το 5.Dan 30 ολόκληρα χρόνια .
Παρουσία πολλών Διεθνών Grand Master και του υπουργού Αθλητισμού, Εσωτερικών και Μετανάστευσης της Βαυαρίας ο Ιωάννης Ασλανιδης , που διατηρεί σχόλη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης , που η σχολή του είναι μέλος της Βαυαρικής αθλητικής ομοσπονδίας , μετά από συνεχόμενες τριετείς εξετάσεις κ δοκιμασίες κατόρθωσε να πάρει το 5.Dan.
Η ομοσπονδία εκτός από αθλητικό έργο έχει και φιλανθρωπικό .
Η ομοσπονδία συγκέντρωσε το ποσό των 10.000 ευρώ για καρκινοπαθή παιδιά !
Στη διάρκεια ζωής 40 χρόνων του Συλλόγου δόθηκαν πάνω από 40.000€ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.