διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/22/2018

10 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ , ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΑΒΟΤΣΗ !!!.....Μέρος 1ο .

Ξαφνικά ξυπνήσαμε , από το όραμα που μας υποσχέθηκε ο Γαβότσης ! 
Ένα όραμα που τελικά δεν είχε .....<< δράκο >> !
 Ένα όραμα που δεν είχε αρχή και τέλος !
 Ένα όραμα  που τελικά ήταν ψέμα , μια φαντασίωση , σαν αυτές που όταν ξυπνάμε δεν θυμόμαστε !!
 Μας έταξε μια πολιτεία όνειρο , και το όνειρο χάθηκε σε μια κατεστραμμένη πολιτεία .
 Μας είπε πως η πολιτεία που θα ζήσουμε θα έχει όραμα το αύριο , και αυτή αναπολεί το χτες  , σαν καλλίτερη λύση !!!
 Ένα ψέμα , που βασίστηκε σε ανθρώπους  , που μοναδικός τους σκοπός ήταν το χρώμα της<<καρέκλας >> !!! 
Μια << πολιτεία με όραμα >>  , που 5 χρόνια  , δεν έκανε απολύτως τίποτα , κανένα έργο , καμιά υποδομή !! 
 Δεν φτάνει αυτό , δηλαδή πως δεν έκανε τίποτα ,  αλλά δεν συντήρησε και τα έργα που βρήκε !!!
 Ένας κουρασμένος δήμαρχος , με κάτι κουρασμένα παλληκάρια ,  που κατάφεραν στα 5 χρόνια  να κουράσουν και εμάς !!
Απέτυχαν παντού !!!

1ον . Αθλητικά .
Παρέλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στην παιδόπολη 9χ9 . Το μόνο που θα έκαναν ήταν αποδυτήρια και τουαλέτα για τους μικρούς αθλητές . Δεν έκαναν τίποτα . Τα παιδιά που αθλούνται στο
ποδόσφαιρο με τις ομάδες τους δεν έχουν τουαλέτες !! 
Μπράβο γιατρέ μας ξανά φέρνετε στην φύση !!!
Παρέλαβαν το κλειστό γήπεδο στην Νεοχωρούδα  , με έναν φύλακα που πραγματικά πασχίζει να το κρατάει καθαρό και λειτουργικό . Το μόνο που θα έκαναν ήταν 20 μέτρα άσφαλτο , γιατί είναι χωματόδρομος με βράχια Πέτρες και χώματα . Δεν έκαναν τίποτα , όπως το παρέλαβαν έτσι θα το παραδώσουν . Μπράβο κ. Καραστερίου ζεστάνατε την καρέκλα !
Παρέλαβαν το 5χ5 γήπεδο στον χώρο του Κονταξοπουλειου . Δεν  έκαναν συντήρηση  με αποτέλεσμα το γήπεδο να χαλάσει και οι μικροί αθλητές να μην έχουν γήπεδο !!
Μπράβο στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Αταμιαν που 2 χρόνια έλεγε πως δεν είναι υπεύθυνος . Φυσικά εν όψη εκλογών θα βάλουν τάπητα , μάλλον τον Οκτώβριο με Νοέμβριο , αφού πρώτα ξεφτιλίστηκαν από το μπλοκ μας και αφού χάθηκε αρκετό διάστημα από την αθλητική σαιζόν των παιδιών . Ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει πριν 3 χρόνια .
Μπράβο στο γραφείο αθλητισμού , που ενημερώνει πάντα εκτός τόπου και χρόνου !!
Παρέλαβαν ένα  χώρο με βάρη και όργανα γυμναστικής από την προηγούμενη διοίκηση . Το γραφείο << τουρισμού >> , συγνώμη αθλητισμού ,   5 χρόνια δεν έκανε συντήρηση στα όργανα με αποτέλεσμα  αυτά να καταστραφούν , φυσικά με όφελος προς μια ομάδα προστατευόμενη του Γαβότση  , για να οικειοποιηθεί τον χώρο . Τα κατάφερε , αποτέλεσμα κατεστραμμένα όργανα και ο χώρος των οργάνων δεν υπάρχει !!
 Μπράβο κ. Αταμιαν που ήσασταν κρυμμένος αυτά τα 3 χρόνια !!
Φυσικά το ιατρείο του Κονταξοπουλειου , 4 χρόνια με την  διοίκηση Γαβότση ήταν αποθήκη στην ίδια ομάδα που προστάτευε ο Δήμαρχος . Ακόμη δεν έχουν δοθεί κλειδιά από το ιατρείο !
Μπράβο  Δήμαρχε γιατρέ , που χάλασες το ιατρείο του γηπέδου !!!
Οι πυροσβεστήρες του Κονταξοπουλειου έχουν λήξει το 2013 και 2015 .
 Μπράβο στο γραφείο << τουρισμού >> -  αθλητισμού που δεν το ήξερε να τους το πει και μπράβο στον Δήμαρχο που τα έγραψε όλα στα παλιά του υποδήματα !!!
5 χρόνια διοίκηση και  δεν υπάρχει κανονισμός λειτουργίας και κατανομή ωρών στις ομάδες  .  Βέβαια δεν θα μιλήσουμε για τα ψέμματα του κ Αταμιαν , λέγοντας πως έκανε κανονισμό και πως έχει αποσταλεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους . Γιατί και κανονισμός δεν υπάρχει και κάποιος κανονισμός που είχε ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ισχύει !
Ούτε έναν κανονισμό δεν είναι άξιοι να περάσουν οι  << Φανταστικοί διοικούντες >> !
Μπράβο Αντιδημαρχε κ. Αταμιαν που μας έλεγες πως υπάρχει κανονισμός !!!!!

2ον . Ενεργειακή αναβάθμιση !!
 Αφού δεν έχουν κάτι άλλο να επιδείξουν στην θητεία τους , προβάλουν συνέχεια πως έκαναν ενεργειακή αναβάθμιση στο Κονταξοπουλειο . Ο κόσμος δεν ξέρει τι είναι αυτή η ενεργειακή αναβάθμιση και νομίζει πως αυτή η διοίκηση κάνει τεράστιο έργο !!!
Η ενεργειακή αναβάθμιση θα έδινε ζεστά νερά στο κλειστό γυμναστήριο χωρίς να χρειαζόταν να ανάβουν οι καυστήρες ! Θα είχαμε λοιπόν μείωση στα λειτουργικά έξοδα του Κονταξοπουλειου χωρίς πετρέλαια ή αέριο . Θα λειτουργούσε με πάνελς που βρίσκονται στην κορυφή του κτηρίου . 
Φυσικά , πάνελς  έβαλαν , πλήρωσαν για αγορά υλικών , κατασκευαστικά , κλπ κλπ , και όλα αυτά χρεώθηκαν στην πλάτη των Ωραιοκαστρητων . 
ΆΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΌΣ !!!!
Η ενεργειακή αναβάθμιση εδώ και χρόνια δεν λειτουργεί !!
Προκαλούμε τον κ. Καραστεριου , τον κ. Αταμιαν , τον κ. Ζιακουλη , τον Δήμαρχο κ. Γαβότση , να  ενημερώσει τον κόσμο !!!
Γιατί δεν λειτουργεί η Ενεργειακή Αναβάθμιση ???????
Μπράβο κύριοι , έτσι γερά !!!   Πείτε μας πως λειτουργεί !!!  πείτε στον κόσμο  πως κάνουμε λάθος !!!  Αυτοί είστε ,  γεμάτοι από το  << δεν κάνω τίποτα >> !!!!!
Εμείς ξέρουμε γιατί δεν λειτουργεί !!  Εσείς ξέρετε γιατί δεν λειτουργεί ?????
Ψαχτείτε μεταξύ σας και θα τα μάθετε όλα !!!!
...................