διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/25/2018

10 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ , ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΑΒΟΤΣΗ !!!.....Μέρος 2ο .

Μέρος 2ον .
3ο . Νεκροταφεία Ωραιοκάστρου !

Έχουμε  την παραίτηση του τότε Αντιδημάρχου καθαριότητας  κ. Ιωσηφίδη Κυριάκου για το θέμα των Νεκροταφείων Ωραιοκαστρου !!
Βρέθηκαν στην μέση της θητείας , αυτής της διοίκησης , τότε νέοι τάφοι στο νεκροταφείο  , χωρίς να είχαν  πληρωθεί , <<  οι τάφοι >> , στο ταμείο του δήμου τα ανάλογα ποσά . Δεν θέλουμε να ανακοινώσουμε  νούμερα , αλλά το ποσό , με βάση αυτά που έλεγε η αντιπολίτευση ήταν σοβαρό !!
Ο κ. Ιωσηφίδης που τότε ήταν Αντιδήμαρχος καθαριότητας έθαψε χωρίς τα απαραίτητα παράβολα και δικαιολογητικά , νεκρούς από άλλους Δήμους . 
Οι δικαιολογίες που ακούστηκαν μπορούν να χαρακτηριστούν , λίαν επιεικώς ,  φαιδρές !!
Φυσικά την  υπόθεση την ανέλαβε η δικαιοσύνη . 
Ο κ. Ιωσηφίδης από τότε που παραιτήθηκε ,
εξαφανίστηκε και από τα δρώμενα του Δήμου !! Ξαναβλέπουμε τώρα , ενόψει εκλογών τον γιο του Ιωσηφίδη , να φλερτάρει με την Διοίκηση Γαβότση ως νέος υποψήφιος . Φυσικά ο γιος Ιωσηφίδης δεν έχει  << πολιτική >>  σχέση με τον πρώην Αντιδήμαρχο Ιωσηφίδη και πατέρα του  . Αλλά η δεξαμενή των ψήφων είναι η ίδια με του πρώην Αντιδημάρχου καθαριότητος !!
Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την μεγάλη προσπάθεια του πρώην Αντιδημάρχου της προηγουμένης διοίκησής από την διοίκηση Γαβότση , Τεχνικών έργων  κ. Πολυχρονιδη   , που μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε και τακτοποίησε όλα τα θέματα που δημιουργούσαν πρόβλημα στο Νεκροταφείο Ωραιοκαστρου , όπως αρχεία , διευθέτηση χώρων , σημεία ταφής , διαζώματα , επέκταση , ρυμοτομία κλπ.
Μπράβο κ. Γαβότση που δεν ξηλώσατε και την πόρτα .

4ον . Αύξηση Δημοτικών τελών !!!

Μπορούμε να διακρίνουμε τον πανικό που έχει αυτή η Διοίκηση του Γαβότση . Με την δικαιολογία πως ο Δήμος θα κηρύξει πτώχευση έκανε αύξηση Δημοτικών Τελών !!
Μέσα στην κρίση , όταν οι άλλοι Δήμοι της χώρας έκαναν  μείωση Δημοτικών Τελών  , εμείς κάναμε αύξηση !
Ο κόσμος του Ωραιοκαστρου είδε τον λογαριασμό της ΔΕΗ αυξημένο με τα Νέα Δημοτικά τέλη . Καταλαβαίνετε πως έβαλε τον λαό του Ωραιοκάστρου να πληρώσει και αναδρομικά . Το αποτέλεσμα ήταν πολλά σπίτια να έχουν κομμένο το ρεύμα γιατί δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στο νέο τότε χαράτσι του Δημάρχου Γαβότση !
Δεν ξέρουμε φυσικά  αφού  << γέμισε τα ταμία >> , του δήμου ποια ήταν τα ανταποδοτικά αυτής της απαράδεκτης ενέργειας !
Μπράβο Δήμαρχε Γαβοτση , έτσι γερά παρ τους τα λεφτά !!!

5ον . Δάνειο 2.000.000 Ευρώ .
 Για να σκεπάσει το κολυμβητήριο !!

Αφού 4 χρόνια δεν έκανε τίποτα αυτή η διοίκηση , ψάχνει να κάνει κανένα έργο για να έχει να λέει πως,... τελικά κάτι έκανε .
Προσπαθεί τώρα στο τέλος της θητείας του να συνάψει δάνειο 2.000.000 για να παρουσιάσει κάτι στο Ωραιόκαστρο !! Με το πρόσχημα πως θα σκεπάσει την πισίνα χρεώνει τον κόσμο του Ωραιοκαστρου με αυτό το ποσό που η αποπληρωμή του θα αρχίσει μετά το 2020!! Όταν δηλαδή δεν θα είναι στην Διοίκηση αλλά θα είναι κάποια άλλη διοίκηση χρεωμένη με ένα μεγάλο ποσό .
όλοι οι άλλοι δήμοι ψάχνουν πηγές χρηματοδότησης για να παράγουν έργο και εμείς χρεωνόμαστε με δάνεια .....ωραίος τρόπος . 
Δυστυχώς ο Δήμαρχος απλά κάνει το καθήκον του στις μαιευτικές κλινικές και δεν γνωρίζει τον τρόπο να ψάξει για πακέτα χρηματοδότησης . Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό δεν γνωρίζουν και οι Δημοτικοί σύμβουλοι του ,  από τέτοιου  είδους ψαξίματος . 
Θα σας θυμίσουμε την αποτυχία της ενεργειακής αναβάθμισης , θα σας θυμίσουμε την αποτυχία του 5χ5 , θα σας θυμίσουμε ένα μεγάλο τίποτα που έκανε αυτή η διοίκηση Γαβότση . Ας σταματήσει εδώ , σας παρακαλούμε μη μας χρεώνετε  άλλο με την ανυπαρξία σας !!!
..........................................
συνεχίζεται ...................