διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/30/2018

<< ΠΑΛΙΚΑΡΙ >> Η Υπεύθυνη Γυναικών της Ν.Δ και Τοπική Δημοτική Σύμβουλος Στέλλα Ιννου !!! Έφυγε από γιορτή γιατί κάθισε στο ίδιο τραπέζι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Μάρδας Δημήτριος .

Η Στέλλα Ιννου βρέθηκε στην γιορτή των Νέων του Μελλισοχωρίου  << ΡΟΔΑΝΘΕΙΑ >> . Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ,  Γαβότσης Αστέριος κάλεσε να καθίσει δίπλα του ο Βουλευτής της  Β . Περιφέρειας Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ,  Μαρδας Δημήτριος . Αμέσως η ΣΤΕΛΛΑ ΙΝΝΟΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θέμα της Μακεδονίας σηκώθηκε και έφυγε επιδεικτικά  από το τραπέζι και από την γιορτή !!
Μας δήλωσε πως .  << είναι αδύνατον όσο και πολιτική βούληση να έχω , δεν θα μπορούσα να φαω μαζί  με έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα πούλησε το όνομα Μακεδονία . 
Στο σημείο αυτό που ήρθε να γιορτάσει ο κ. Μαρδας τα ΡΟΔΑΝΘΕΙΑ , ήταν
το Στρατηγείο του Ελληνικού Στρατού στην μάχη του Λαχανά και πριν λίγες ήμερες καταθέσαμε στεφάνι στους νεκρούς ήρωες Στρατιώτες μας .  Πρέπει να ντρέπεται που χωρίς ίχνος ευθιξίας γιορτάζει ανάμεσα σε Μακεδόνες ,  κουβαλώντας στην Πλατή του μια τόσο βαριά υπογραφή .
Αποχώρησα σε ένδειξη διαμαρτυρίας .  Εγώ δεν το αντέχω ......Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική και ας λέει  ο κ . Μαρδας στα ραδιόφωνα  τις κατάπτυστες δικαιολογίες του για να μας πείσει   >>  .