διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/21/2017

ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

























ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 
2016
ДВИЖЕНИЕ ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ ДРУЖБЫ 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.06.2017:

Ο Πάνος Καμμένος με τον ομόλογό του Κρασιμίρ Καρακατσάνωφ (ΚΡΑСИΜИΡ ΚΑΡΑΚΑЧΑΝΟΒ) παρακολούθησε στη νότια Βουλγαρία την επιτυχή κοινή άσκηση της ελληνικής Ζ' μοίρας αμφίβιων καταδρομών (Ζ ΜΑΚ) και του 2ου τάγματος των βουλγαρικών Ειδικών Δυνάμεων με συμμετοχή ελληνικών F-16 και βουλγαρικών ελικοπτέρων.
Ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε ότι Ελλάδα και Βουλγαρία αποτελούν ασπίδα προστασίας και ασφάλειας για ολόκληρη την Ευρώπη, και δεν επιτρέπουν την αποσταθεροποίηση στην περιοχή σε αυτούς που
το επιδιώκουν, υπονοώντας προφανώς την Τουρκία. Γι’ αυτό η Ελλάδα και η Βουλγαρία πρέπει να στηριχτούν και να αναπτυχθούν.
Επικροτούμε τον ΥΠ.ΕΘ.Α. γιατί από χρόνια επισημαίνουμε την ανάγκη στενής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας, κυρίως απέναντι στην Τουρκία που προκαλεί συνεχώς τις δύο αυτές όμορες χώρες. Βέβαια οι ενδοβαλκανικές συνεργασίες θα κριθούν και από το ζήτημα της ονομασίας τηςFYROM, όπου η συντριπτική πλειοψηφία του μακεδονικού Ελληνισμού δεν δέχεται καμία παραχώρηση, σύνθετη ή μη.
Facebook: ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016