διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/27/2017

Πρέπει να καταλάβει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης τις γηπεδικές ανάγκες που έχουν οι 2 μεγαλύτεροι αθλητικοί σύλλογοι ......ΔΑΣΩ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ !!!!!













Πρέπει να καταλάβει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης τις γηπεδικές ανάγκες που έχουν οι 2 μεγαλύτεροι αθλητικοί  σύλλογοι  ......ΔΑΣΩ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ !!!!!
Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους  , έχουμε βάλει στην ίδια ζυγαριά συλλόγους  , ιδιωτικές σχολές , κερδοσκοπικές ακαδημίες και το κακό συναπάντημα με τους ποιο υγιείς συλλόγους της πόλης μας .

Το ΔΑΣΩ και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έχουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου τους 600 παιδιά , έχουν 2 πολύ καλές ομάδες και μην ξεχνάμε  τις  θέσεις εργασίας που έχουν σε προπονητές και γραμματειακή υποστήριξη . ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ κ ΔΗΜΑΡΧΕ ........ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ . Δεν φτάνουν κ Δήμαρχε γιατί ο προηγούμενος Δήμαρχος έδωσε ώρες προπόνησης σε ιδιωτική Ακαδημία την Διάπλαση ΠΑΟΚ . 
Η οποία ,  1ον _ έχει δικά τις γήπεδα , γιατί λοιπόν να έχει ώρες και στο γήπεδο  Ωραιοκαστρου ?
2ον -Αν είναι ΠΑΟΚ να Παει στην Μεσήμβρια , εκεί έχει τις ακαδημίες του ο ΠΑΟΚ .
3ον -Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ Σαββίδης
πληρώνει σε δημοτικά γήπεδα το κόστος όταν εμφανίζετε η ομάδα του ΠΑΟΚ σε αυτά , εμείς πόσα παίρνουμε για κάθε προπόνηση των ακαδημιών της ΠΑΕ ?
4ον - Τι δουλειά έχει μια ΠΑΕ σε Δημοτικά γήπεδα ?
5ον - Αν δεν είναι ΠΑΟΚ και είναι διάπλαση τότε γιατί έχει στις φανέλες το έμβλημα του ΠΑΟΚ ?
6ον - Το καταστατικό και η διεύθυνση της Διάπλασης είναι στην Ευκαρπία ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ?????????? Ας πάει στον Δήμο ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ , εκεί που ανήκει δηλαδή .( εκεί που έχει το αρχικό καταστατικό ) 
Έχουμε και το θέμα της ΟΜΑΔΟΣ του ΑΙΣΧΥΛΟΥ 
Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας , έχουμε  φωτογραφίες την ομάδα του Αισχύλου να κάνει προπονήσεις με 4 παίχτες  και όχι μια φορά . Αφού η ομάδα του Αισχύλου δεν έχει ακαδημίες , δεν κάνουν προπονήσεις όλοι οι παίχτες μαζί , απαρτίζεται από οικογενειακό συμβούλιο γιατί του παραχωρούμε αποδυτήρια , γιατί του παραχωρούμε ώρες προπόνησης σε βάρος του ΔΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ . Είναι μια ομάδα του Ωραιοκαστρου χωρίς υποδομές , ποιος σας φρενάρει να παει η ομάδα αυτή και σε άλλα γήπεδα όπως της Νεοχωρουδας , Πενταλόφου , Μελισσοχωρίου κλπ κλπ . για να βγάλει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις χωρίς εμπόδια και επιβάρυνση στο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ .
Καλή η πολιτική του προηγουμένου Δημάρχου αλλά έλεος έχουμε 2 ομάδες στολίδια ΔΑΣΩ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟ ας τους προστατεύσουμε ........
Τα θέματα συνεχίζονται και στο κλειστό ..............