διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/04/2016

Έκτακτο: Κέρδισαν οι κάτοικοι μαζί με την διοίκηση και τους γονείς απέναντι στην κυβέρνηση – Υποχώρησε ο Τσίπρας και το ασκέρι του για τους μετανάστες στα σχολεία του Ωραιοκάστρου!













Για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι λειτουργεί παρορμητικά και χωρίς να λαμβάνει κανένα απαιτούμενο μέτρο. Οι γονείς μαζί με την διοίκηση του Ωραιοκάστρου είχαν μπεί σε ένα άνισο αγώνα με τον λαϊκισμό, την προχειρότητα και την τσαπατσουλιά κατά της κυβέρνησης για να πείσουν όλο τον κόσμο  για τα αυτονόητα, Όλο αυτό το διάστημα τα media έκανα καλά την δουλειά της προπαγάνδας και παρουσίαζαν του γονείς αλλά και τους δημότες του Ωραικάστρου ώς ρατσιστές και εθνικιστές παρακάμπτοντας τα σοβαρότατα θέματα που έθεταν στο τραπέζι τόσο καιρό.
Σήμερα αποκλειστικές πληροφορίες από μέλη της κυβέρνησης θέλουν τον Τσίπρα και το ασκέρι του να υποχωρεί στην φασιστική απόφαση να στείλει προσφυγόπουλα στα σχολεία του Δήμου του Ωραιοκάστρου χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα από τα προβλεπόμενα μέτρα που είχαν θέσει προ ημερών οι κάτοικοι.
Με την κίνηση αυτή και την νίκη που κατάφεραν οι κάτοικοι μαζί με την διοίκηση Γαβότση ανοίγει ο δρόμος και για άλλες περιοχές της Ελλάδας που δεν
τηρούνται οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής.
Τα προβλήματα που είχαν θέσει οι γονείς ήταν ο εμβολιασμός των παιδιών, ο εξοπλισμός με κατάλληλους δασκάλους ώστε να δημιουργήσει ομοιομορφία στις τάξεις, ψυχολογική υποστήριξη για τα παιδιά αυτά  καθώς και σωστή σίτιση πράγμα που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή ούτε μέσα στα hot spot της περιοχής. Σαν εναλλακτική λύση οι κάτοικοι είχαν προτείνει μετά την υγειονομική καλύψει των παιδιών αυτών και παράλληλα απογευματινά ταχύρυθμα τμήματα εκτός των πρωινών τμημάτων. Ωστόσο η κυβέρνηση μαζί με τα παπαγαλάκια λαϊκισμού όπως και  ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής έτρεξαν να κατηγορήσουν τις λογικές απαιτήσεις των γονέων και να του χαρακτηρίσουν.  Σήμερα η κυβέρνηση παίρνει άρον άρον την απόφαση αυτή και προσπαθεί  να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Οι κάτοικοι της περιοχής παρότι κέρδισαν την μάχη νιώθουν αδικημένοι και στιγματισμένοι από τους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης και των media.
scoops