διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/27/2016

Έλληνες Ζορπάδες ………


Γράφει ο ΚΟΡΑΞ .
Ας ρίξουμε μια προσεχτική ματιά στην περίπτωση μας σαν λαός ξεροκέφαλων Ζορμπάδων και ασυμμάζευτων επαναστατών ΤΗΣ ΩΡΑΣ….!!! Μάλιστα αυτό είμασταν τόσες δεκαετίες μέσα στην φτώχεια της δεκαετίας του 50 και 60… μέχρι την στιγμή που εργαστήκαμε και γίναμε μια σχετικά πλούσια χώρα στην δεκαετία του 70…στην πιο φτωχή γωνιά της Ευρώπης..
Το πανηγύρι των
Ζορμπάδων στηνόταν αυθόρμητα και διαρκούσε όσο διαρκούσε…ουσιαστικά μέσα στην φτώχεια του ο Έλληνας έβρισκε πάντα τις καλύτερες ευκαιρίες για να γιορτάσει την ΣΤΙΓΜΗ! Μια μικρή στιγμούλα χρειαζόταν ο Έλληνας για να την κάνει αιωνιότητα… διασκεδάζοντας με τους φίλους του τα ολίγα της “προίκας” του… αυτά που του πρόσφερε η δίψα του για την ζωή!
Για κοίταξε τώρα τον Έλληνα και αναρωτήσου μετά το ξεπούλημα από τον Ροδόσταυρο ΓΑΠ πόσες στιγμές διασκεδάζουν πραγματικά οι Έλληνες την στιγμή;;; Πόσες στιγμές μέσα σε μια ημέρα δεν βαρυγγωμά ο νεοέλληνας για την ζωούλα που κατείχε αλλά του άρπαξαν οι παρδαλοί πολιτικαντζήδες;;; Ούτε λαγούς ούτε πετραχήλια δεν ξανάδε… και η ΣΤΙΓΜΗ πλησιάζει να τους στείλει από εκεί που ήρθαν…
Ένας λαός ολόκληρος ξεπουλήθηκε και θυσιάστηκε στον βωμό της χλιδής και της ύλης των αχόρταγων κοιλαράδων ολιγαρχών!! Ο Έλληνας ήταν ένας από τους λίγους παλαβούς στον πλανήτη που αγάπησε και περιέργως ακόμη αγαπά την ζωή που καθημερινά χάνετε μέσα από τα χέρια του.
Η αγάπη του για την ζωή και η τρέλα που τον δέρνει για την μοναδική υπαρξιακή δύναμη… τελειώνει σαν ένα φτηνό πρόγραμμα στην τιβί της ξανθιάς βαμένης παρουσιάστριας, και της επίχρυσης εξωτερικής επιφάνειας …
ο άλλοτε ξυπόλυτος λαός γιόρταζε τα πάντα στις πιο αντίξοες συνθήκες από την τρελαμάρα που τον έδερνε. …τώρα χλόμιασε και έκοψε αυτόματα το γλέντι.
Ο Έλληνας και η υπόσταση του δέχονται την μεγαλύτερη επίθεση ποτέ… για μια ακόμη φορά καλείται να σώσει ένα αρρωστημένο δυτικό πολιτισμό που τον “φτιάχνει” ο θάνατος του αδύναμου για την επιβίωση του δυνατού. Η μοναδική τους ικανότητα είναι να μας θυμίζουν ποιοι είμαστε μπας και τους γλυτώσουμε για μια ακόμη φορά!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες καλούνται να ρίξουν λίγο φως και να δώσουν την γνώση της στιγμής στο σκοταδισμό των εξ αρχής ισοπεδωμένων δυτικών στον πολιτισμό του… ο θάνατος σου η ζωή μου!!!