διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

8/20/2016

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ













Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος πολύ σωστά έθεσε το ζήτημα της δημόσιας συγγνώμης της Τουρκίας για την Γενοκτονία των Ποντίων και λοιπών Ελλήνων, κατά την επίσκεψή του στην Παναγία Σουμελά Βερμίου.
Η αντίδραση της Άγκυρας ήταν κάκιστη, γιατί όχι μόνο δεν ζητά συγγνώμη όπως ιστορικά οφείλει από Έλληνες, Αρμένιους και Ασσύριους, αλλά εκνευρισμένη ζήτησε κατ’ ουσίαν από τον Έλληνα Πρόεδρο να ανακαλέσει. Παρά τις ελληνικές και ευρωπαϊκές προσπάθειες η Τουρκία είναι ο χειρότερος διπλωματικός συνομιλητής, ειδικά μετά τη συμφιλίωση της με τη Ρωσία.
Κλιμακώνει τις διώξεις της κατά των
μειονοτήτων και των διαφωνούντων, ισλαμοποιώντας ταυτόχρονα τις αυταρχικές δομές της προς ακόμη βιαιότερες κατευθύνσεις, όπως επεσήμανε σχετικά και ο αν. ΥΠΕΞ Νίκος Ξυδάκης. Η κατάσταση στην Τουρκία όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά αντιθέτως επιδεινώνεται. Χιλιάδες ποινικοί κρατούμενοι θα αποφυλακιστούν για να αντικατασταθούν από χιλιάδες πολιτικούς κρατούμενους. Απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Παναγία Σουμελά Πόντου, ενώ η Αγία Σοφία επαναλειτουργεί σαν τζαμί. Ισλαμοφασισμός. 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, 17/08/2016