διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/28/2016

ΠΟΥΤΙΝ: «ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»!















ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016
ДВИЖЕНИЕ  ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ  ДРУЖБЫ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27.06.2016:
 Ο Ρώσος Πρόεδρος αποδοκίμασε τον Κάμερον για τις δηλώσεις του αναφορικά με BREXIT και Ρωσία: «Η δήλωση του Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον ότι ‘‘ο Πούτιν θα είναι ικανοποιημένος’’ από την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε. είναι μια άστοχη απόπειρα επηρεασμού της βρετανικής κοινής γνώμης. Ειδικά μετά την ψηφοφορία κατά την άποψή μου κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για οποιαδήποτε θέση της Ρωσίας πάνω στο θέμα. Αυτό δείχνει χαμηλή πολιτική κουλτούρα. Η Ρωσία ποτέ δεν ανακατεύτηκε και ποτέ δεν έχει
κάνει δηλώσεις σε σχέση με το BREXIT. Από τη δική μου πλευρά πιστεύω ότι κρατήσαμε μια σωστή στάση, με προσοχή παρακολουθήσαμε το τι συμβαίνει και με κανένα τρόπο δεν επηρεάσαμε αυτή τη διαδικασία. Και ούτε καν το προσπαθήσαμε. Οι δηλώσεις του Κάμερον είναι εντελώς αβάσιμες», μεταδίδει το ΤΑSS.
       Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκτιμά πως κυρίως η οικονομική ανεπάρκεια και η έντονη προσφυγική εισροή προς την Ε.Ε. επηρέασαν τους Βρετανούς στην απόφαση τους, κι ότι η αποχώρηση της Βρετανίας δεν θα αλλάξει τις κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας, απλά η Ε.Ε. θα είναι πλέον φτωχότερη. 
FacebookΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016