διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/22/2016

ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016 ДВИЖЕНИЕ ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ ДРУЖБЫ 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21.06.2016: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΜΠΟΡΙΣΟΦ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!

















Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις επισκέφτηκε τη Σόφια και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ να συμβάλει η Βουλγαρία στη δημιουργία στρατιωτικού κλοιού κατά της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα. Το ίδιο του ζήτησε και ο Ρουμάνος Πρωθυπουργός Ντάτσιαν Τσολός. Ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός αρνήθηκε κατηγορηματικά.
       Συγκροτήθηκε Άξονας κατά της Ρωσίας από Ρουμανία, Ουκρανία και Τουρκία με κοινή δράση στη Μαύρη Θάλασσα. Ζητούν εναγωνίως τη συμμετοχή της Βουλγαρίας και την παραχώρηση
ναυτικής βάσης στο Μπουργκάς. Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλέβνελιεβ είναι υπέρμαχος των αντιρωσικών σχεδίων δράσης, αλλά ο Μπορίσοφ αντέδρασε έντονα στον ενδοτισμό του Προέδρου της χώρας του αναφωνώντας: «Δεν χρειάζομαι πόλεμο στη Μαύρη Θάλασσα!».
       Η Ρωσία προειδοποίησε το ΝΑΤΟ να μην ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία του στη Μαύρη Θάλασσα.
       Βλέπουμε ότι αφού το ΝΑΤΟ υποδούλωσε εθνικά και οικονομικά τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, τώρα τις υποχρεώνει να στρέφονται με όποιο κόστος κατά της Ρωσίας.
       Προς το παρόν μόνο Ελλάδα και Βουλγαρία διαθέτουν λογική και αποτρέπουν τον πόλεμο στην περιοχή μας με σεβασμό στα φιλορωσικά συναισθήματα του ελληνικού και του βουλγαρικού λαού.
FacebookΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016