διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/28/2016

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Α.Ε.Ε. ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ!




Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες,

Το επαγγελματικό κίνημα καταγγέλλει το ρατσισμό και την τρομοκρατία που εξαπολύει η κυβέρνηση ενάντια στους κλάδους μας με αστυνομικού τύπου ελέγχους σε γραφεία και καταστήματα κι εξοντωτικά πρόστιμα για ψύλλου πήδημα, όταν τα λαμόγια και οι φοροφυγάδες ΔΕΝ πληρώνουν τίποτα και απολαμβάνουν τα χάδια των πολιτικάντηδων!!!
ΚΛΕΙΝΟΥΝ 78% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ! Μεταξύ 1/1/16-22/3/16 έκλεισαν 78% περισσότεροι συνάδελφοι τις επιχειρήσεις τους συγκριτικά με τις αρχές του ’15, ενώ έκλεισαν 4.000 περισσότερες επιχειρήσεις από όσες άνοιξαν, άλλες με οριστικό λουκέτο, άλλες μεταφέρθηκαν σε όμορες χώρες και άλλες λειτουργούν αδήλωτα πλέον!! Αυτές είναι οι «επιτυχίες» των πολιτικάντηδων της Αθήνας!
Από το ΓΕΜΗ – Γενικό Εμπορικό Μητρώο, διαγράφηκαν 78,08% περισσότερες επιχειρήσεις από
πέρσι, 9.812 σε επίσημους αριθμούς, ενώ είναι αρκετές περισσότερες σε πραγματικούς αριθμούς επειδή συνάδελφοι έκλεισαν χωρίς να το δηλώσουν επειδή δεν μπορούν να κλείσουν λόγω οφειλών!!!!!
Αυτή είναι η ‘ανάπτυξη’ των πολιτικάντηδων και των διεθνών τοκογλύφων, που επιδιώκουν την εξόντωση κι εξάλειψη του ελληνικού επαγγελματικού κόσμου.    
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!! Να γίνει σε συντονισμό με την αποχή των δικηγόρων και των λογιστών! Επιμένουμε στο αφορολόγητο των 12.000 € για όλους τους επαγγελματίες και στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, που μας υποσχέθηκε ο Τσίπρας!
 Τι περιμένετε πια από κλέφτες και ψεύτες; Σταματήστε να πληρώνετε! Είναι θέμα επιβίωσης, ο νόμος προστατεύει το υπέρτατο αγαθό της ζωής! 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, 27/03/2016