διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/18/2016

Οι μπαρούφες από το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου !!!!





















Μερικοί εδώ στο Ωραιόκαστρο νομίζουν πως τρώμε σανό , τους πληροφορούμε ότι ούτε σανό τρώμε ούτε άχυρο . Τους πληροφορούμε ότι τους βλέπουμε , τους ακούμε και κάθε φορά που λένε ή κάνουνε μια  m@l@kia εμείς είμαστε εδώ για να τους θυμίζουμε ότι πέρασαν οι εποχές που ενημέρωναν τον κόσμο από τα μεγάφωνα της κοινότητας .
Για να μην μακρηγορούμε λοιπόν σαν ενημερώνουμε ότι άτομο από το γραφείο αθλητισμού διαδίδει πως το γήπεδο δεν είναι σωστά έτσι πως είναι και ότι για να κερδηθεί χώρος πρέπει να κολλήσει στο απέναντί ντουβάρι από τις κερκίδες . Όχι μόνο αυτό αλλά πρέπει να μεταφερθεί και προς την
πόρτα όπως βλέπετε απέναντί αριστερά . Η μια μπασκέτα θα καρφωθεί στον τοίχο και η άλλη θα κρεμαστεί από το ταβάνι . Αφού ξυθεί όλο το γήπεδο και ξανά λουστραριστεί η σάλα θα κάνουνε νέα διαγράμμιση . Ο εν λόγο κύριος του γραφείου αθλητισμού έχει κάνει επαφές με ανθρώπους του Κεραυνού και με ανθρώπους του ΔΑΣΩ για να έχει την θετική άποψη τους .
Δηλαδή έχει αρχίσει να διαμορφώνει άποψη , ή λοιπόν αυτός ο κύριος είναι λαγός και μιλάει εξ ονόματος άλλου ή είναι επικίνδυνος για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας .
Εμείς ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Αταμιαν και μας είπε προς τιμή του πως δεν γνωρίζει κάτι , τον πιστεύουμε τον κύριο Αταμιαν γιατί σαν παλιός αθλητής γνωρίζει πως πρέπει να λειτουργήσει ένα κλειστό γυμναστήριο .
Σε μια συζήτηση που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο κύριο Καραστεριου για άλλο αθλητικό θέμα μας ενημέρωσε για όλο το πρόγραμμα αθλητικών δαπανών του Δήμου μας . Δεν προβλέπετε δηλαδή τέτοια δαπάνη στο Κονταξοπουλειο .
 Πέστε μας λοιπόν κύριε του αθλητικού γραφείου γιατί εκθέτεις
 τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Αταμιαν ;
 Γιατί εκθέτεις τον Αντιδήμαρχο κύριο Καραστεριου ;
 Ποιανού λαγός είστε ;
 Ποιος σε έχει βάλει να διαδίδεις αυτές τις μπαρούφες ;
Τελικά ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο κύριε Γαβότση ;